Magazin > VIP
114 ogledov

Novi misici se obeta poroka

Maja Cotič Anže Petkovšek
Fantje, slaba novica. Maja Cotič, nova miss Slovenije, je že štiri leta in pol oddana, njena zveza pa je tako resna, da se ji s fantom Anžetom obeta tudi poroka.

Izvedeli smo, da je nova najlepša Slovenka Maja Cotič že oddana. Njen izbranec Anže je namreč takoj skočil na oder in ji čestital ob zmagi. Pozneje smo ju skupaj ujeli še objeta na kavču, kjer sta kar žarela od sreče.

Anže nam je zaupal, da je na svojo drago zelo ponosen, moških, ki jo bodo zdaj oblegali veliko bolj, pa se ne boji. "Načeloma nisem ljubosumen tip, skupaj sva že štiri leta in pol, zato ji že toliko zaupam, da s tem nimam težav. No, ampak zdrava meja ljubosumja mora biti," nam je razložil v smehu in še razkril, da z Majo že tri leta živita pod isto streho. Poroko načrtujeta, a ne v bližnji prihodnosti. "Sva še mlada, zdaj je ta meja malo nižja. Včasih so se poročali pri 21 letih, zdaj pa pri 30, tako da bova še počakala," nam je še povedal in za konec dodal, da je Maja vsekakor potencialna žena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.