Magazin > VIP
55662 ogledov

Ob teh fotografijah družine Alena Kobilice vam bo zaigralo srce

alen kobilica RTVS
Maneken in podjetnik ima kljub tragediji polno in čudovito življenje …

Naš uspešen maneken, podjetnik in športnik Alen Kobilica je leta 2008 zaradi bolezni izgubil vid, kar pa mu ni preprečilo, da živi aktivno in polno življenje, tako poslovno, kot tudi športno in zasebno. Z bivšim dekletom Karin Šimonka sta pred leti ustanovila uspešno podjetje Indy & Pippa, ki se ukvarja s proizvodnjo ekoloških in veganskih sladoledov. 

Ravno posel pa ga je pripeljal do sedanje partnerke, pevke in športne trenerke Maje Prašnikar, s katero sta pred kratkim pozdravila rojstvo sina Vala Alena. Alen je namreč potreboval vplivneže, ki bi predstavljali njegovo znamko. Iskali so nekoga, ki živi njihovo filozofijo. Prijatelj ga je spomnil na Majo, s katero je stike navezal preko Facebooka in ostalo je zgodovina …

Alen in Maja na Instagramu rada delita tudi družinske trenutke, tako sta te dni objavila dve prekrasni družinski fotografiji, na prvi je Alen s sinom, ki ga "grize" v nos, na drugi pa Val in Maja nasmejana do ušes sedita na očku. "Moja najsrečnejša fanta in jaz, najbolj srečna mamica na svetu," je k fotografijam pripisala Maja, Alen pa dodal: "Ni besed, ki bi lahko opisale …"

Komentarjev 4
 • Avatar Anion6anion
  Anion6anion 08:22 28.julij 2021.

  profi fotografija ki je zaigrana pred profesionalnim fotografom. Srce mi bolj zaigra ko vidim kaj takega kje v drugje ko očka spontano in nezaigrano objame svojega otroka.

 • batom 21:55 27.julij 2021.

  Ni mi zaigralo. Kaj pa zdaj?

 • Bobby_Armstrong 09:34 27.julij 2021.

  Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦