Magazin > VIP
30429 ogledov

To je novi poklic Maje Prašnikar

Maja Prašnikar Facebook
Svetlolasa pevka se danes tudi poklicno posveča dejavnosti, s katero živi že od nekdaj.

Nekoč je v roki držala mikrofon, danes pa uteži. Pevka Maja Prašnikar ima na Facebooku in YouTubu svojo stran oziroma kanal, ki se imenuje SugarFit by Maja, kjer objavlja tudi filmčke s kratkimi, a učinkovitimi vodenimi vadbami. 

"To živim, to je moja strast. Začela bom tudi z videi, ki jih bom objavljala dvakrat na teden. Trenutno delam kot inštruktorica fitnesa, imam pa tudi vodene vadbe za seniorje. Osredotočena sem na šport, ki je moj način življenja že od nekdaj. Redno treniram tudi sama, predvsem z lastno težo in v naravi. Moj namen in cilj sta, da ljudje spodbudim k gibanju. S septembrom bom začela z vadbo v podjetjih, za zaposlene, ter s treningi na domu, za katere bom računala okoli 25 evrov na uro, prinesla pa bom tudi vse pripomočke. To je super za tiste, ki nimajo časa ali, ki se jim ne da iz hiše ali nimajo motivacije," je prepričana.

Maja je licenco za inštruktorico fitnesa opravila pred pol leta, že prej pa je v fitnesu delala kot pomočnica. Pravi, da je sama tako velika športna navdušenka, da se mora včasih prav prisiliti, da si vzame počitek, ki ga telo nujno potrebuje. V kot pa ni postavila niti glasbe, za katero pravi, da je z njo povsod, saj redno vadi s svojim kitaristom, s katerim tudi nastopata, čeprav ne več tako pogosto kot nekoč. "Čakam na pravo priložnost, zagotovo si želim posneti skladbo, saj trenutno nastopava s priredbami," dodaja.

Po nekaj neuspelih zvezah pa je znova srečna tudi v ljubezni. "Sem srečno zaljubljena, a si želim to nekaj časa še zadržati zase. Ko bo čas, boste vse izvedeli," pravi. Na vprašanje, ali je srečno zaljubljena v manekena, podjetnika in športnika Alena Kobilico, kot se je namigovalo pred časom, pa se le nasmehne in ostaja skrivnostna. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice