Magazin > VIP
21 ogledov

Oče, denar hočem nazaj!

Dreyfuss želi denar nazaj. Žurnal24 main
Igralec Richard Dreyfuss je odločen, da bo dobil nazaj denar, ki ga je posodil očetu in stricu. Pa naj stane, kar hoče!
Pisalo se je leto 1984 …
… ko sta Dreyfussov oče Norman in stric Gilbert igralca prosila za "majhno“ posojilo. Omenjena dva sta imela takrat v lasti delež ene izmed poslovnih stavb v centru Los Angelesa, igralec pa ni razkril, za kaj sta sorodnika potrebovala denar. Dobrega srca jima je posodil 870.000 dolarjev.

24 let kasneje …
… Dreyfuss denarja še vedno ni videl. Kaj šele obresti! Sedaj mu je prekipelo, zato je na sodišče vložil tožbo. Strica Gilberta je večkrat pozval, naj mu preda dokumente, ki bi izkazali njegovo finančno stanje, a je stric to vztrajno zavračal. Odgovarjal ni niti na telefonske klice in elektronska sporočila. Prav tako ni uspel doklicati svojega očeta. Namesto njega se je oglašala neka ženska in dejala, da Normana ni tam.

Dreyfuss je strica in očeta obtožil goljufije in naklepnosti. Od njiju zahteva vračilo posojila z obrestmi in dodatno globo. Če bo s tožbo uspel, bo njegov bančni račun bogatejši za zajeten kupček denarja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.