Magazin > VIP
34774 ogledov

Nogometni zvezdnik in naša igralka se ne skrivata več

Kaja Vidmar Instagram
Pospremila ga je na uradni dogodek.

Igralka Kaja Vidmar, ki je sodelovala v četrti sezoni šova Zvezde plešejo, in hrvaški nogometaš Šime Vrsaljko svoje ljubezenske sreče ne skrivata več. Par se je sicer lansko leto razveselil rojstva hčerke Viktorije. To je Kajin provi otrok, Šime pa ima še sina Bruna. 

Po več mesecih ugibanj je Kaja junija lani objavila prvo skupno fotografijo, sinoči pa sta se skupaj pojavila tudi na uradnem dogodku. Nekdanji hrvaški reprezentant je bil sinoči poseben gost Wanda Metropolitane, saj se mu je nekdanji klub Atletico Madrid odločil zahvaliti in mu dati priznanje za vse, kar je naredil kot "Cholov bojevnik". "Colchonerosi" so v 27. krogu LaLige z golom Angela Corree v 87. minuti slavili proti Betisu z 1:0, navijači pa so Šimo pozdravili s stoječim aplavzom, potem ko je uradni napovedovalec prebral njegovo ime. Šime je bil v Madridu s partnerico Kajo Vidmar in hčerko Viktorijo, kot piše 24Sata.

Vrsaljko je bil član Atletica od poletja 2016 do poletja 2022, ko je kot prosti igralec odšel v grški Olympiacos. Z Atleticom je leta 2018 osvojil evropsko ligo in leta 2021 špansko prvenstvo, njegovo ime pa je zapisano na plošči ob stadionu Metropolitano, kjer so imena vseh igralcev, ki so v 120-letni zgodovini kluba igrali vsaj 100-krat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Komentarjev 5
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 20:45 03.april 2023.

    Zakaj Slovenke čutijo tako veliko potrebo da se slikajo skoraj gole, v pozah ki bolj žalijo zenstvenost, spoštovanje se ne gradi z goloto v medijih. Žalostno, kako nizko podobo o sebi imajo! Da prodajajo svoje telo.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:39 03.april 2023.

    Zakaj točno sta se sploh skrivala? Ona je neka no name kvazi slovenska igralka, on pa fuzbaler, ki o svetovni slavi lahko le sanja. Mi zna kdo razložiti?

  • andrej084 16:29 03.april 2023.

    Kaja mi zgleda že malo naveličana , vsaj tak pogled ima na sliki. Po dopustu, po poletju pa takoj k mami...

Sorodne novice