Magazin > VIP
98393 ogledov

Naša zvezdnica noseča s poročenim nogometašem Atletico Madrida?

Kaja Vidmar Instagram
Razkrita …

Hrvaški RTL poroča, da je Kaja Vidmar, ki jo poznamo iz serije Moji, tvoji najini, kjer je zaigrala ob Sebastianu Cavazzi, sicer tudi playboyevo dekle in tekmovalka šova Zvezde plešejo, srčna izbranka hrvaškega nogometnega reprezentanta, ki igra za Atletico Madrid. 

Kaja je noseča in pričakuje deklico, oče pa naj bi bil prav 30-letni Šime Vrsaljko, ki je uradno še vedno poročen s soprogo Mateo, s katero imata sinčka Bruna. Matee sicer že leto in pol niso videli v Madridu, prav tako je z družabnih omrežjih umaknila njegov priimek, še poroča rtl.hr. Zato pa v Madridu že leto in pol živi naša 26-letna Kaja, ki se tam ukvarja s svojo modno znamko. Za 24 ur je povedala, da v Madridu živi s svojim vitezom, ki je njena podpora, motivator in razlog za smeh. 

Čeprav skupnih fotografij ne objavljata, naj bi ju izdal pasji ljubljenček Nero. Nera sta namreč oba objavila na svojih Instagram profilih, kjer tudi sledita drug drugemu in družinskim članom, kot poroča hrvaški Index. Par pa so tudi opazili na rojstnodnevni zabavi klubskega kolega Jana Oblaka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Komentarjev 3
  • duc1 15:13 28.februar 2022.

    LOVAČA

  • SamoResnica 14:58 28.februar 2022.

    Ups

  • bljitva 14:10 28.februar 2022.

    najbrž si je že preračunala kolk preživnine bo vlekla od fuzbalečka...jadno do konca...

Sorodne novice