Magazin > VIP
119309 ogledov

Ona je po mnenju našega lepotnega kirurga najlepša ženska na svetu

Klinika Višnjar, Igor Višnjar Anže Petkovšek
Res je prava lepotica!

Dr. Igor Višnjar, specialist kirurgije, ki je dejaven na področju estetske kirurgije, je v podkastu Elle Slovenija razkril, kdo je zanj najlepša ženska na svetu. Pravi, da na ljudeh najprej opazi hojo, saj iz tega razbere energijo človeka. Nato pa oči in prste na rokah in nogah ter ušesa, saj je to stvar genetike, ki jo težko spremenimo. "Če so te stvari lepe, je tudi ostalo ponavadi lepo," je povedal in dodal, da ima njegova žena Ana vse to popolno.

Ko ga je voditeljica podkasta na koncu pogovora vprašala, kdo je zanj najlepša ženska na svetu, tako odgovor ni bil presenetljiv. "Moja žena. Dejansko pač je. Midva sva skupaj 16 let, ravno zadnjič sem jo gledal, kako se sploh ni spremenila in kako mi je v bistvu po vsem tem času še vedno všeč. In ne govorim le o zunanji lepoti. Midva imava lahko pogovore o vsem, imava dva krasna otroka, za katera mislim, da sta lepo vzgojena, to bodo sicer drugi povedali, in še vedno znava ohraniti ta najin žar. Imava srečo, da imava babice in dedke, ki nama otroke malo prevzamejo in greva za kakšen vikend. Se mi zdi, da je to ključ," je povedal Višnjar. Očitno pa ni edini, ki tako misli, saj je njegova žena, ki je prav tako zdravnica, zobozdravnica, dejavna tudi kot model. 

Res je čedna, njene fotografije si oglejte spodaj. In tako kot on njo, ga obožuje tudi ona. Tako se mu je na Instagramu pokolnila za valentinovo: "Tale moj mož je res nekaj najboljšega, kar se mi je zgodilo v življenju. Vsakemu bi privoščila enega Igorja, tako je dober. Ne, zares. Dragi moj @dr.visnjar, 15 let 'furava' skupaj tole čudovito zgodbo, še vedno si mi najhudejši na svetu, nasmejiš me tako kot nihče, dvigneš takrat, ko najbolj potrebujem in nastaviš zrcalo, da se kdaj malo zamislim in ustavim. Hvaležna sem za tvojo večno pozitivo in dobro srce, neusahljivo energijo, ki jo imaš za najina otroka in zame. Ti si maslo za moj brezglutenski kruh! A se tako reče? Obožujem!"
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Višnjar (@anavisnjar)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Višnjar (@dr.visnjar)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Višnjar (@anavisnjar)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Višnjar (@anavisnjar)

Komentarjev 5
  • dare326 14:06 05.oktober 2023.

    Ta osebek je nekredibilen. Tatoo je znak slabega okusa, podrejanje anglo saksonskemu trendu, za katere je znano, da imajo slab okus, samo pohabljanje kot posledica traum iz mladosti, zato njegove izjave o lepoti ne štejejo.

  • Kmodri 17:56 30.september 2023.

    Vsake oči imajo svojega malarja! Njena brada....Bog se je usmili!

  • tamara8 15:03 30.september 2023.

    Patetičen ubožec. Verjetno nima dosti strank, da se mora reklamirati s takimi izjavami!

Sorodne novice