Magazin > VIP
13280 ogledov

Oropali znano Slovenko in oškodovali njen posel

Lepa Afna Instagram
Neprijetno.

Ena naših najuspešnejših spletnih vplivnic Lepa afna, ki sliši na ime Lea Filipovič, se je zbudila v lep torkov dan, a že takoj prejela slabe novice. Lea je te dni na trg poslala svojo znamko ličil, ki so očitno hudo zaželena roba, saj jih je na poti do glavnega skladišča nekdo ukradel. 

"Medtem ko bi mogla narediti 15 nujnih stvari, me kliče mami in mi reče: 'Lea, pokradli so nam pakete'. Ko smo jih oddali kurirju, so jih nekje na poti do glavnega skladišča pokradli. Nič ne bom olepševala. Vse bomo uredili, je pa nadležno. Ker nihče se ne zbudi na lep dan, na sončen dan in si reče: Danes bi pa malo reševal težave, ker je nekdo pač imel malo dolge prste," je neprijetno situacijo na Instagramu zaupala Lea in za težave okrivila tudi retrogradni Merkur.

Kaj sploh je retrogradni Merkur? Trikrat na leto se Merkur na svoji poti navidezno ustavi in nato pomika nazaj. V tem času gre lahko vse narobe ... A razloga za paniko ni, je pa kljub temu dobro, da ste v tem času pazljivi. Merkur je planet komunikacije, vpliva pa tudi na tehnologijo, posel in potovanja. Astrologi svetujejo, da se, kadar je retrograden, izogibate nakupom tehnoloških igračk in aparatov. V tem času prav tako ni dobro podpisovati pogodb ali sklepati novih poslov, saj je verjetnost, da so vam bile nekatere informacije zamolčane, zelo velika. Tudi svoj prvi zmenek raje prestavite na kasnejši dan, svarijo. V tem času zato ne bodite preveč aktivni. Raje počivajte in ga izkoristiti za raziskovanje, analiziranje in revizijo. Njegov vpliv najbolj občutijo ljudje, ki so rojeni v znamenju device, saj je Merkur njihov vladar.

Komentarjev 2
  • Pišmevuh 11:03 11.maj 2022.

    Benti, to pa je katastrofa

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:17 11.maj 2022.

    Hudo oškodovana ne bo, ker je ko predaš dostavni službi paket, le ta zavarovan iz njihove strani. Je pa verjetno neprijetna taka situacija, že zaradi urejanja birokratskih zadev in zaradi strank.

Sorodne novice