Magazin > VIP
10985 ogledov

Oskarji: Sandra Bullock v zaodrju jokala

sandra bullock
To je razlog, da je oskarjevka v zaodrju jokala.

Na 90. podelitvi oskarjev niso jokali le zmagovalci in tisti, ki se jim je zlati kipec za las izmuznil, ampak tudi nekateri gostje. Med njimi je bila tudi igralka Sandra Bullock.

V zaodrju so jo premagala čustva, in sicer zaradi filma Črni panter, v katerem superjunake igrajo temnopolti igralci. Sandra, ki je mati dveh temnopoltih otrok, je v pogovoru za Access Hollywood povedala: "V zaodrju sem zajokala, ko sem igralcem filma Črni panter povedala, da me je film kot žensko in kot mamo zelo ganil.“

53-letnica namreč na vsakem koraku ugotavlja, v kakšni slabi luči so v javnosti predstavljene manjšine. "Marvelu sem zelo hvaležna za film, saj me je sin pred petimi leti vprašal, ali obstajajo tudi temnopolte lego figurice. Odgovorila sem mu, da obstajajo in Spidermana pobarvala z rjavo barvo. Vse figurice sem pobarvala … Temu se bom sedaj lahko izognila.“

Sandra je še razkrila, da je pokupila vse možne izdelke, ki so povezani s filmom, še preden je film prišel v kina, in to ne le za sina, ampak tudi za hčerko.

 

Komentarjev 7
  • antitrust 15:27 05.marec 2018.

    Haha, sem jo imel za bolj pametno.

  • jozicamurn 14:21 05.marec 2018.

    Globalizem multi-kulti sprijencev in liberalnih lgbt uničevalcev kulture in tradicije nekega naroda, ne pozna meja! Smrt liberalni globalistični politiki. Ne rabimo je, hvala. Delajo invazijo v naš prostor in ubijajo našo kulturo ter želijo spremeniti naše navade, tako kot paše ...prikaži več navadam primitivcev. Lepo je biti prijazen, še bolj pa pameten in domoljub, ki ne dopušča nadvlado oziroma vdiranje preko stranskih vrat (sprijeni liberalci puščajo odprta vrata) ter vmešavanje v naš način življenja EU.

  • modrec 10:20 05.marec 2018.

    Bolano.