Magazin > VIP
2852 ogledov

Paparac: Omar Naber se ni spomnil, s katero smo ga ujeli

Omar Naber Bralec
"Brhkih plavolask imam jaz kar nekaj," pravi naš priljubljeni pevec.

Omar Naber pravi, da je samski in več kot očitno v tem tudi zelo uživa. V uredništvo smo namreč dobili fotografije, na katerih so ga ujeli na večerji v družbi brhke plavolaske. Omar je z lepotičko večerjal v eni izmed restavracij ob Ljubljanici. Menda sta bila močno zatopljena v pogovor, pevca pa smo poklicali, kdo je bila njegova lepa družba. Je le našel srečo v ljubezni? Odgovor nas je presenetil!

Omar Naber | Avtor: Bralec Bralec

"Brhkih plavolask imam jaz kar nekaj. Ne spomnim se, katera je bila," je prijazno povedal Omar, ki pa se je le spomnil, s kom je večerjal, ko smo mu opisali lokacijo. "To je kolegica Laura. Dekle, ki je nastopilo v mojem spotu. Ker mi je prišla nasproti in naredila uslugo jo kdaj pa kdaj peljem na pico. Imam kar nekaj takih kolegic, ki jih peljem na večerjo, pico ali na morje," je bil odkrit in povedal, da je še vedno samski ter da ne goji nobenih upov.  

Sicer pa je ravno ta restavracija ob Ljubljanici priljubljeno zbirališče znanih Slovencev, lansko leto smo tam s takrat še svežo izbranko ujeli tudi ministra Luko Mesca.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice