Magazin > VIP
2944 ogledov

Hrvaški minister je te fotografije hitro izbrisal

Damir Habijan Instagram
Vroči hrvaški minister navdušuje zgoraj brez ...

Damir Habijan je pred mandatom v Plenkovićevi vladi izbrisal veliko število svojih napol golih fotografij. Instagram profil novega hrvaškega ministra za gospodarstvo je še vedno poln zasebnih fotografij s pohodov in fitnesa, Habijan pa je v začetku letošnjega leta ustvaril tudi profil na Tik Toku. Na Tik Toku večinoma objavlja kratke videe z zborovanj, nekaj pa je tudi vsebin iz telovadnice in s pohodov v gore, ki jih očitno obožuje.

@damirhabijan #fyp #crossfit #activevita #foryoupage ♬ Dance Again - Official Sound Studio

Svoje napol gole fotografije, ki so se z bliskovito hitrostjo razširile po internetu, pa je žal izbrisal s svojega Instagrama. Index piše, da se je v preteklosti pogosto pohvalil s fotografijami z maratona, prizori iz fitnesa ali s plaže ... Pogosto je poziral brez srajce ali samo v spodnjicah, da bi pokazal svoje izklesano telo. Teh fotografij med njegovimi objavami žal ni več. Je pa na Tik Toku še vedno video, kjer pohajkuje zgoraj brez in brez sramu razkazuje svoje telo. Objavil je tudi video iz telovadnice, na katerem je prav tako brez majice, zavidljiva pa je tudi njegova fizična pripravljenost. 

 

@damirhabijan #trail #fyp #croatiafulloflife #mindresetting ♬ Paradise - Bazzi

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.