Magazin > VIP
15879 ogledov

Partner Eve Irgl kršil pravila, ona to objavila

Eva Irgl Planet TV
"To je prepovedano," pravi strokovnjak.

Poslanka Eva Irgl je pred nekaj tedni na Instagramu objavila, kako sta s partnerjem Davorjem Božičem obiskala Križno jamo in posnela, kako je Božič, sicer akademski glasbenik, z rokami zaigral melodijo na kapnike. "IIII, kaj sem našla ... v Križni jami, ki je znana po svojih čudovitih podzemnih jezerih, kar 22 jih je, je Davor zaigral na kapnike, do katerih lahko prideš samo s čolnom," je zapisala Irgl. Čeprav je res zvenelo lepo, pa je poslankin partner s tem kršil pravila, ki se jih v jamarskem turizmu velja držati. 

"Pravilo je, da se kapnikov ne dotika in ni prav, kar je počel, vodnik bi ga moral na to opozoriti. Je pa res, da se jih dotikajo vsi in da je to še najmanjša težava. Križna jama je ena najbolj varovanih jam daleč naokoli. Imamo omejeno število obiskovalcev, v jami se lahko hodi samo s posebnimi, čistimi škornji, uporabljamo le prenosne lučke, saj smo edina turistična jama, ki nima elektrike in betona," je za Žurnal24 povedal Gašper, vodnik po Križni jami. 

Poslanka in njen partner sicer obožujeta izlete, kadar nista v naravi, najrajši raziskujeta muzeje in galerije. Več o tej temi je Eva povedala TUKAJ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Komentarjev 11
  • Avatar Zoran
    StarMačk 22:46 27.oktober 2023.

    Nekdaj je bil Davor Božič precej bolj poznan in popularen od nje, danes pa je le še (za mnoge celo anonimni) partner Eve Irgl. Prav tako se je v anonimnost izgubila njegova sestra Pika, katera je več kot 15 let ...prikaži več delovala na domači pop sceni...

  • Palson 19:07 27.oktober 2023.

    Ponavadi gre za njene obleke, kakšnih poglobljenih vsebin pač ne more biti.

  • Avatar Antikrist4
    Antikrist4 16:11 27.oktober 2023.

    Janšistična putana. Take smo Primorci nekoč na bali ostrigli, čeprav bi si zaslužile še kaj hujšega!

Sorodne novice