Magazin > VIP
16429 ogledov

Foto: Eva Irgl po stopinjah Kate Middleton

Eva Irgl Anže Petkovšek Izjava Eve Irgl v štabu predsedniškega kandidata Anžeta Logarja v kavarni Slamič.
Zaradi te poteze večkrat očarani nad Kate Middleton, sedaj jo je ponovila naša poslanka Eva Irgl.

Poslanka Eva Irgl se je kar ob dveh svečanih priložnostih oblekla v isto obleko. V črni obleki s tilom, ki jo krasita dva prepoznavna simbola luksuzne modne znamke Versace, se je poslanka pojavila že 9. decembra lani, ko se je na Instagramu zahvalila za rojstnodnevne čestitke. "Hvala vsem za čestitke in lepe želje, ki ste mi jih namenili v sporočilih ob mojem rojstnem dnevu. Ste mi polepšali dan. Tortice sem že pojedla, nazdravila pa z odličnim jagodnim izborom. Sladko, slajše, najslajše," je takrat zapisala ob fotografiji v črni obleki z zlatimi detajli. 

Poslanka pa je isto obleko oblekla še ob drugi slavnostni priložnosti, in sicer 24. junija letos, ko je je za državno proslavo dopolnila z zlatimi čevlji in ogrlico. "Tik preden sem vstopila v Državni zbor in odšla na slavnostno sejo ob Dnevu državnosti. Želim vam ponosno praznovanje. Imejmo radi svojo domovino, naš skupni dom. Vsak lahko po svojih najboljših močeh prispeva, da bo ta dom lep, pravičen in večplastno bogat. Srečno Slovenija ob Dnevu državnosti," je Eva zapisala ob fotografiji v isti obleki, ki jo je nosila že pred sedmimi meseci na svoj rojstni dan.

Spomnimo, da to pogosto naredi tudi princesa Kate Middleton, ki je že večkrat na dveh različnih javnih dogodkih oblekla isto obleko, le spremenila dodatke in pričesko. Zaradi te modne poteze se je ljudem še približala, saj tudi navadni smrtniki svojih oblačil ne nosimo le enkrat.  

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Komentarjev 10
  • Pierre 14:34 05.avgust 2023.

    Ne to suhljato kokoš primerjat s Kate Middleton!!!!

  • biserka5 14:25 05.avgust 2023.

    Ne premirjajte jo s KATE,,Eva ji ne seže niti do gležnja niti z obnašanjem in niti z modo.Naj se pogleda kakšna je brez make up,pa naj se potem premirja z njo.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 12:59 05.avgust 2023.

    Pisec A.H.F. tudi ti imas Iq v gatah ! Res me zanima kateri bedaki volijo to gmoto kosti iz teoloske gimnazije? Kaj je ta kreatura naredila za Slovenijo, da ji vsak mesec placujemo 5.000€ za garderobo? Kaj je njena dodana vrednost?

Sorodne novice