Magazin > VIP
31736 ogledov

Pekarna Ane Roš spet zaprta, to je razlog

TUŠ - Chefinja Ana Roš med pripravo skutnih njokov s pehtranom. Chefinja Ana Roš med pripravo skutnih njokov s pehtranom.
Stranke ostale pred zaprtimi vrati.

Po nekajmesečnem pričakovanju - sprva so jo hoteli odpreti že junija - je chefinja Ana Roš oktobra v Ljubljani odprla Pekarno Ana. Pričakovanje je bilo tako veliko, da so ljudje na svoj kos kruha v vrsti čakali že pol ure pred odprtjem, čez slabe tri ure pa niso imeli več česa ponuditi. 

Vedno ne gre vse po pričakovanjih in včasih se ob odprtju nove trgovine hitro kaj nepričakovano zaplete. Prav to se je zgodilo tudi po odprtju pekarne Ane Roš. V pekarni so se takrat znašli pred resno težavo, saj so pekovski izdelki pošli vsak dan hitreje, stranke pa so posledično ostale praznih rok. "Prijetno smo presenečeni nad izjemnim zanimanjem za naše pekovske izdelke. Trudimo se po svojih najboljših močeh, da bomo lahko v najkrajšem možnem času povečali proizvodnjo in bo lahko še več naših kupcev uživalo v slastnih izdelkih," so dva tedna po odprtju povedali v Pekarni Ana. Pekarno so konec oktobra za en teden celo zaprli, da bi podaljšali delovni čas in povečali proizvodnjo.

Kdor si je v teh poletnih dneh zaželel Aninih pekovskih dobrot, pa je ponovno ostal pred zaprtimi vrati. A tokrat je razlog poletni oddih. "Od danes pa vse do 15. avgusta v pekarni delajo samo droži, vsi ostali smo skočili na morje, v hribe, pod domačo klimo," so na Instagramu sporočili pred dvema tednoma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pekarna Ana (@pekarnaana)

Ana pa v teh dneh, ko so Slovenijo prizadele hude poplave, ne sedi križem rok. S svojo ekipo namreč organizira prav posebno dobrodelno večerjo. Ta bo 4. septembra potekala v Ljubljani, vstopnice pa bodo šle na dražbo ta ponedeljek. Osnovna cena znaša 520 evrov na osebo, vsa zbrana sredstva pa bodo namenjena družini, ki je v poplavah izgubila vse, poroča 24ur.com.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 18
  • Avatar Zala
    Zala 03:06 13.avgust 2023.

    Kaj posebnega je njen kruh, da bi stali v vrsti ? Naš pek ne zapira pekarne, da bi šel na dopust in kruh ni nič slabši od Aninega. Še iz radovednosti ga nisem šla kupit, ker je to navadno presera ... .

  • Tadej 00:23 13.avgust 2023.

    Zapira pekarno za 1 mesec, ker si gre noge namakat. A brez diktatorke pa ne znajo delat?

  • Kosir 18:09 12.avgust 2023.

    To je samo za bogatune. Ana Ana si pokvarje a

Sorodne novice