Magazin > VIP
1926 ogledov

Pevec skupine Prodigy si morda ni nameraval vzeti življenja

keith flint
“Nikoli ne bomo vedeli, kaj se mu je tistega dne pletlo po glavi.”
Mrliška oglednica Caroline Beasley-Murray pravi, da ni našla zadostnih dokazov, ki bi potrdili, da si je pevec skupine Prodigy nameraval vzeti življenje. 

Zvezdnika so v začetku marca našli v njegovi hiši. Mediji so pisali, da se je obesil. Kot so pokazale toksikološke preiskave, je imel Flint v času smrti v krvi kokain, alkohol in opijat kodein. “Nikoli ne bomo vedeli, kaj se mu je tistega dne pletlo po glavi,” pravi Beasley-Murray, ki pa prav tako ni mogla s 100-odstotno gotovostjo potrditi, da je šlo pri njegovi smrti za nesrečo. “Morda se je le zabaval, a se je grozno zalomilo.”

keith flint Magazin Smrt pevca Prodigy: Ženo pred smrtjo rotil in rotil, a ni pomagalo
Je napovedal samomor? 
Po spletu pa je spet zaokrožil delček intervjuja, ki ga je pevec dal leta 2015 in v katerem je napovedal, da si bo nekoč sodil sam. "Že od nekdaj čutim, da se bo ubil, ko bom vedel, da sem končal. V trenutku, ko se bom podelal v posteljo, me boste videli pred avtobusom,“ je izjavil in dodal, da ga pestijo duševne težave.
 
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.