Magazin > VIP
20684 ogledov

Pia iz šova Biggest Loser se bori z zlobnimi jeziki

Pia Hajdari, biggest loser Planet TV
Tokrat je odločena, da bo vztrajala in utišala zlobne jezike!

24-letna Pia Hajdari, ki smo jo lahko spremljali v zadnji sezoni šova The Biggest Loser, pot do svoje sanjske postave nadaljuje tudi po koncu šova. "Po šovu treniram z osebnim trenerjem Branislavom Krsmanovićem, in sicer v fitnes centru Galactica v Velenju. Treniram vsak dan, ob nedeljah pa si lahko privoščim obrok po svoji izbiri. Pojem štiri do pet obrokov na dan, izogibam se mlečnim izdelkom in sladkarijam, ogljikove hidrate jem le po treningu, od sadja pa jem jabolko. Ko enkrat začneš jesti zdravo, hrana, ki ti je bila prej všeč, izgubi svoj okus. Sedaj si ob nedeljah sicer privoščim kakšen sladoled, kaj drugega mi pa niti ne paše," pove Pia.

Pia je ob vstopu v šov tehtala kar 126 kilogramov, danes pa jih ima 93, pravi, da je njen cilj 75 kilogramov. "Sedaj gre bolj počasi, za vsako kilo res pošteno garam. S trenerjem sva se odločila, da bova šla počasi, da se izogneva odvečni koži in jojo učinku. Kar sem začela, želim končati. V šovu sem res dobila motivacijo, naučili smo se zdravo živeti in se imeti radi. Prej nikoli nisem imela volje oziroma sem hitro obupala," pravi Pia, ki želi z izgubo kilogramov ne le sebi, temveč tudi vsem zlobnim jezikom dokazati, da zmore. 

"Celo znanci so govorili, da ne bom mogla shujšati, da sem lena in podobno. Sama vedno podpiram druge in jim pomagam, zato mi tako razmišljanje ni blizu. Rada bi vsem zavezala jezike in dokazala, da so se motili, da sem se spremenila in da zmorem," je odločena. A zlobni jeziki niso njena edina motivacija. Lansko leto je namreč dobila zaročni prstan od svojega fanta, ki pa ji ob strani stoji že od vsega začetka. Vendar pravi, da bo poroka še malo počakala, saj se na svoj dan želi v svoji koži počutiti kar se da udobno: "Fant me je sprejel tako kot sem, a je videl, da sem nesrečna in je mnenja, da sem premlada, da bi imela toliko kil. Ker sem se želela prijaviti že v drugo sezono šova, a sem zamudila prijave, me je na to spomnil ob prijavah na tretjo sezono. Če ne bi bilo njega, se niti ne bi upala prijaviti. Poroka pa bo v letu ali dveh, upava, da čim prej oziroma sama si želim na poročni dan imeti svojo idealno težo."

Ker Pia dela kot medicinska sestra v domu starejših občanov ima izmensko delo, zato se s fantom ne vidita tako pogosto kot bi želela. A kljub temu telovadne rutine ne izpusti. Če dela popoldne, gre v fitnes  zjutraj in obratno. 

Komentarjev 2
  • leonardo 07:47 02.avgust 2019.

    Oh deklič, včasih zlobni jeziki naredijo kaj dobrega. Gledam oddaje na LTH o debeluhih, ki dosežejo čez 300 kg. Jokajo, stokajo in vsi so krivi samo sami ne, ki se bašejo do onemoglosti. Takrat je velikokrat prepozno. Kar nadaljuj, ni ...prikaži več debelost (pretirana) le nagravžna ampak tudi vse sorte bolezni si nakoplješ. Ne obupaj in nadaljuj! "Zlobni" jeziki pa naj te vzpodbujajo!

Sorodne novice