Magazin > VIP
44347 ogledov

Po bolečem razhodu Ana Maria Mitić ni več samska

Ana Maria Mitić instagram
Ima po boleči ločitvi novega?

Že pred nekaj časa je odjeknila novica, da sta se po večletni zvezi razšla komičarka, igralka in voditeljica Ana Maria Mitić in Luka Kozamernik, ki imata skupaj štiriletnega sina Leva

Mitićeva naj bi za revijo Lady razkrila, da ni več samska, a nam te informacije ni želela potrditi, saj ne komentira zasebnega življenja. Ana Maria, drugače ustanoviteljica bloga Mamamaria, ki je namenjen vsem ženskam, ki jih pestijo vsakodnevne skrbi v povezavi z družino in utrujenost, je pred kratkim nastopala na predizboru Festivala slovenskega šansona in se s svojo pesmijo V našem belem hodniku uvrstila v finale festivala, ki bo konec oktobra. Ob tem nam je zaupala svoje načrte: “Od vedno sem zelo povezana s klavirjem in veselim se finala. To poletje je čas za ustvarjanje glasbe, kjer bi se povezala z več glasbeniki in morda ustvarila kakšno glasbo, kajti rada bi bila ustvarjalna.”

Razkrila nam je tudi, da bo jeseni začela z objavo novih oddaj na blogu Mamamaria in morda nam tam razkrije kaj več o ločitvi ali pa o novem partnerju. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
Sorodne novice