Magazin > VIP
5543 ogledov

Po depresiji Buraka razveselila najboljša možna novica!

Burak Instagram
Oboževalke se bodo od tej novici raznežile.

Po tem, ko se je priljubljeni turški igralec Burak Özçivit  zaradi težav z depresijo umaknil v zasebnost, so v javnost pricurljale dobre novice. Njegova soproga, igralka Fahriye Evcen bo aprila povila njunega prvega otroka, piše 24Sata.

Burak Özçivit Magazin Buraku nagaja bivša, žena že povsem besna

Ker par trenutno živi zelo tajno življenje, vesti še nista potrdila, so jo pa zato njuni prijatelji, ki so izdali, da je Fahriye v prvem trimesečju. Zakonca sta presrečna, da sta po težkem življenjskem obdobju dočakala tako veliko veselje. Igralka naj bi bila zelo vestna nosečnica in se menda prehranjuje le z ekološko pridelano hrano, ker ji je pogosto slabo, pa v svoji bližini ne prenese parfuma. 

charles video Magazin Video: Ko je izvedel za lepo novico, je doživel panični napad

Da je slavni par v veselem pričakovanju, se je šušljalo že prejšnji mesec, saj je Evcenova odbila vse igralske projekte, s soprogom pa se tudi nista pojavljala v javnosti. Prejšnji mesec so jih novinarji sicer ujeli v nakupovalnem središču in jih zaslišali o nosečnosti. Par novice takrat ni potrdil, je pa Fahriye izjavila, da ju novinarji "vedno prehitijo".

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice