Magazin > VIP
36011 ogledov

Po veliki izgubi naš pevec ženi za rojstni dan podaril čudovito darilo

Viljem Julijan facebook
Najbolj zaljubljeni par naše estrade …

Nina Bezenšek in Gregor Bezenšek, znan pod umetniškim imenom SoulGreg Artist, sta glasbenika, borca za pravice otrok z redkimi boleznimi, starša s tragično zgodbo, predvsem pa eden najbolj ljubečih parov na naši estradni sceni. Gregor je tako svoji ženi za rojstni dan podaril prečudovit zapis, ki ga je delil tudi na Instagramu. 

"Lepotica z zlatim srcem in angelskim glasom, ki sliši na ime Nina in dovolj sem srečen, da ji lahko rečem tudi moja žena, praznuje danes rojstni dan. Ambasadorka otrok z redkimi boleznimi, najbolj srčna vzgojiteljica pod soncem in velika borka za ljubezen. Draga moja Nina, viharno pot sva že prejadrala skupaj, ampak najina ljubezen naju vedno znova dvigne nad oblake. Skupaj sva kakor feniksa. Nepremagljiva! Najina ljubezen pa raste in raste. Želim ti, da si še naprej srečna, zdrava in moja! Tvoj mož," je zapisal Gregor.

Nina in Gregor sta šla v zadnjih letih čez trnovo pot, njun sin Viljem Julijan je po dveh letih boja s hudo redko boleznijo, smrtonosno genetsko boleznijo gangliozidozo, preminul leta 2019. A njegova starša sta se raje kot v žalost, ovila v boj. V boj za otroke z redkimi boleznimi, za katere sta s svojim društvom Viljem Julijan letos uspešno organizirala že tradicionalni dobrodelni koncert. Kako rad ima Gregor Nino, je pokazal tudi med koncertom, ko je ženi na odru večkrat namenil nežen poljub in objem.

Koncert so s svojimi nastopi podprli tudi številni znani domači in tuji glasbeniki in skupaj z društvom zbrali kar 50 tisoč evrov. A to še ni vse, akciji se je letos pridružil tudi Tadej Pogačar, ki je za male borce podaril svoj rumeni dres. "Izklicni znesek za dres je 3.000 evrov. Prosimo delite objavo na vso moč in v komentarju označite vse prijatelje, ki bi se potegovali za Pogačarjev dres. Celoten znesek od njegovega dresa, ki ga bomo zbrali z dražbo, bomo z Društvo Viljem Julijan namenili otrokom z redkimi boleznimi. Vsi, ki pristopate k licitaciji, pa nam na drustvo@viljem-julijan.si pošljite vaš ponujeni znesek ter vaše podatke: ime in priimek, poštni naslov in telefonsko številko," je na Instagramu v družbi žene Nine in osemletne hčerke Elle Vite sporočil Gregor. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice