Magazin > VIP
13322 ogledov

Počitniška grozljivka znane Slovenke iz enega najbolj modernih mest

Eva Centrih in Luka Radaković instagram
Ne boste verjeli, čemu je bila priča.

Evo Centrih in Luko Radakovića - Raleta smo pred kratkim lahko spremljali v resničnostnem šovu Super par, v katerem jima je v superfinalu za las ušla zmaga. 

Parček se je pred kratkim mudil v New Yorku, kamor si je Eva želela že dlje časa. New York jo je popolnoma navdušil, in kot je zapisala na Instagramu, si predstavlja, da bi tam živela. “Mislim, da je tujina zelo zame, saj tam postanem še bolj ustvarjalna. Ideje kar letijo iz mene in širina, ki ti jo da tujina, je neprecenljiva. Iz vsakega potovanja kaj odnesem in iz tega sem ogromno,” je delila s svojimi sledilci.

Eva Centrih | Avtor: instagram instagram

Sta bila pa z Luko priča tudi strašljivemu dogodku. Eva je zapisala: “Ko sva čakala na avtobus, je tik ob postaji na tleh ležal brezdomec, z licem obrnjen proti tlom. V času, ko je do njega prihajal policist, se je brezdomec obrnil in videla se je kri, ki je tekla iz njegovih žil. Ob njem je bila igla. Ko se je postavljal na noge, so se mu oči vrtele od zadetosti. Vmes so se sprehajali ljudje in ena gospa se je ustavila in pohodila na iglo. Midva sva takoj skočila in ji rekla, da stoji na igli. Sin od gospe se nama je nato zelo zahvaljeval.”

dezurni@styria-media.si

 

 

Komentarjev 6
  • jan631 19:55 31.julij 2023.

    V Nev Yorku ni socialne pomoči tako kot pri nas, tako, da dobro premisli preden tam ostaneš.

  • Avatar Milan48
    Milan48 19:05 31.julij 2023.

    Kdo sta ta dva tipa?

  • Soljatar 09:54 31.julij 2023.

    da vidiš takšno sceno ni treba v New York, ampak samo do ljubljanske metelkove...

Sorodne novice