Magazin > VIP
19546 ogledov

Super par: Nizkotno ozmerjala sotekmovalko, niti pogledati je več noče

super par, eva centrih POP TV
Nova drama v Super paru, Žanet pravi, da Eve več ne bo pogledala nikoli v življenju.

Kot smo pisali pred kratkim, je prejšnji izziv v Super paru med nekaterimi tekmovalci povzročil ogenj v strehi. Najbolj se je iskrilo med Evo in Žanet, ki je Evo označila za hinavko, ker se ni držala dogovora, in sicer da bi Meliti in Silvu tekmovalci preprečili finale. 

Za Žurnal 24 je Eva povedala: "Ker sva z Ralom, tako kot tudi Timi in Žanet, izgubila moški izziv, nam je grozil skupni stol in Žanet se me je začela izogibati ter ignorirati. Pred tem pa me je vsak dan objela, verjetno sem ji do tega dne še koristila, potem pa ne več ... Toliko o tem, kdo je hinavec."

V novi epizodi pa se na začetku pogovarjata Eva in Rale. Eva pove, da je pričakovala pošteno igro brez spletk in drame, kjer zmaga najboljši in da to po mojem mnenju nista Žanet in Timi, saj, kot pove: "Vstopnico za finale je zdaj dobil nekdo, ki mu je prvemu padla maska in je res pokazal svoj obraz."

Žanet Timiju pove, da pa je Eva tista, ki ustvarja spletke in da se pogovarja z vsemi, razen z Žanet. Deset minut pred izzivom naj bi Eva Žanet rekla, da je s srcem v tem paktu in da bo izpolnila dogovorjeno. Nato pa Žanet Evo označi za preračunljivo, saj edina tega ni naredila, da bi "izpadla dobro na televiziji" in da je nikoli več ne bo pogledala v življenju.

Eva je na koncu razočarana sama nad sabo, saj je Žanet namenila veliko lepih komentarjev, a se je očitno zmotila glede njenih pravih namenov. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 13:03 05.junij 2023.

    Super neumnosti nam prodajajo. Bojkotirat ta komercialna sranja..Odvratno in bedno početje.

Sorodne novice