Magazin > VIP
20122 ogledov

Predsednica DZ se je odzvala na očitke

Novice: Objem Goloba ob prelomnici v DZ - Urška Klakočar Zupančič Anže Petkovšek Nova in prva predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič.
Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič se je odzvala na komentarje o njenem prihodu na proslavo pred državnim praznikom.

Proslava pred državnim praznikom je v petek zvečer potekala na Kongresnem trgu v Ljubljani. Udeležili so se je predstavniki državnega vrha. 

Izstopal je prihod predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič, ki se je na rdeči preprogi ustavila in pozdravila gledalce. In prav zaradi tega je nanjo na družbenih omrežjih letelo več kritik, da je s tem kršila protokol. 

Predsednica DZ je v odzivu za 24ur.com dejala, da je bila ob aplavzu in vzklikih ob njenem prihodu presenečena in počaščena. "Nisem pričakovala takšnega toplega sprejema in moje obračanje h gostom je bilo spontano. Če sem s tem užalila koga, pa se mu iskreno opravičujem. S to gesto sem pozdravila ljudi, ki so me izvolili in me izbrali za svojo predstavnico in jih nisem želela prezreti ali jim obrniti hrbta," je pojasnila v izjavi za omenjeni portal. 

To ni prvič, da se je predsednica DZ odzvala na očitke, ki so leteli proti njej. Pred kratkim je odgovarjala kritikom, ki jim ni bila všeč njena izbira oblačil. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 45
  • Dusan12 09:53 26.junij 2022.

    Ender, PROTOKOL je protokol, pa ja ne greš na jutranjo kavico v plenicah, si pozabil, da jih uporabljaš samo doma, ker drugače izgleda, kot da imaš polne žepe starih žemelj za golobe

  • Avatar lopov
    lopov 23:10 25.junij 2022.

    Svoje volilce naj privat pozdravlja..

  • 2c505f225dcfc56089545da32b3100a8febf44c3 20:01 25.junij 2022.

    Končno nekdo krši trapasta pravila. Šele tako se lahko določi prioritete, da poudarek tiatemu, kar je bistveno.

Sorodne novice