Magazin > VIP
8309 ogledov

Prekletstvo serije Beverly Hills: Smrt, rak, bankrot, ločitve …

Beverly Hills Youtube
Igralci serije Beverly Hills so bili v devetdesetih eni najbolj znanih ameriških zvezdnikov, po koncu snemanja pa so njihove kariere in zasebna življenja dobesedno strmoglavila.

Ta teden je za posledicami možganske kapi umrl igralec Luke Perry, najbolj znan po svoji vlogi Dylana v kultni seriji Beverly Hills. Lukova prezgodnja smrt, star je bil namreč šele 52 let, je ena izmed najbolj tragičnih zgodb nekdanje zvezdniške zasedbe. A življenje ni prizanašalo niti njegovim soigralcem, s katerimi naj bi se ponovno združili in obudili slavo ene najbolj priljubljenih serij vseh časov.

beverly hills | Avtor: Profimedias Profimedias
 

Igralka Jennie Garth, ki je v seriji igrala Kelly, se je dolgo časa borila z depresijo in šibkim duševnim zdravjem, za sabo ima tudi tri propadle zakone. Tako kot njeni kolegi, tudi ona ni nikoli ni presegla vloge Kelly.

beverly hills | Avtor: Profimedias Profimedias

Njena kolegica Tori Spelling (Donna), sicer hči producenta serije, ima za sabo prav tako kup težkih življenjskih preizkušenj. Mama petih otrok se je spopadala s soprogovo odvisnostjo od seksa, zašla v hude finančne težave, doživela živčni zlom ter številne plastične operacije, ki ji ne delajo nobene usluge. 

beverly hills | Avtor: Profimedias Profimedias

Prav tako življenje ni prizanašalo Shannen Doherty (Brenda), ki je leta 2015 zbolela za rakom na dojki. Istega leta je za rakom na debelem črevesju zbolel pokojni Perry. 

beverly hills | Avtor: Profimedias Profimedias

Jason Priestley, ki je v seriji igral dvojčka Shannen Doherty, Brandona, je od nekdaj ljubitelj hitre vožnje. Udeleževal se je tudi dirk in se na eni izmed njih tako težko poškodoval, da je dolgo okreval. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa je nekaj časa preživel celo v zaporu. 

beverly hills | Avtor: Profimedias Profimedias

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice