Magazin > VIP
18363 ogledov

Prepoznate to znano Slovenko, s katero sočustvuje pol Slovenije?

rasema begulić Facebook
Njen zakon ni trajal večno …

V letošnji sezoni šova Ljubezen po domače je Slovenija zagotovo najbolj sočustvovala z Rasemo Begulić, ki se je potegovala za Milanovo srce. A Milan je na koncu, četudi je bilo jasno, da se je Rasema vanj zaljubila in bi bila zanj pripravljena zapustiti svoj dom, izbral Ireno

Ko je Milan razglasil svojo odločitev, je bila Rasema zelo razočarana. Padale so tudi težke besede.

To pa ni bilo edino razočaranje, ki ga mora Rasema preboleti. Po osmih letih se je namreč končala tudi njena zveza z veliko mlajšim moškim. Več o tem najdete na tej povezavi.

rasema | Avtor: Facebook Facebook

Tudi zato je ena njenih zadnjih objav na Facebooku mnoge presenetila. Gre namreč za romantično fotografijo, na kateri Rasema nosi poročno obleko. A tudi ta zgodba je žalostna … “Na njej ni nič lepega. Moški, s katerim sem se poročila, me je zapustil zaradi najboljše prijateljice. Fotografijo sem objavila zaradi komentarjev, tudi Ireninih, da sem debela in grda. S to fotografijo sem hotela dokazati, da sem bila tudi jaz nekoč mlada in lepa,” je povedala za Žurnal24.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 7
  • alfagirl 16:59 24.julij 2019.

    Na sliki sploh ni Rasema. Ko se je ona poročila niso delali takih pričesk z dvojno barvo las.

  • wingspan15 10:39 24.julij 2019.

    O madonca, pa ste res kar nekaj. Kaj takega je ženska v lajfu naredila, da je postala znana Slovenka in, da bi jo morali poznati.

  • Bizgec 09:15 24.julij 2019.

    Ne, je ne poznam.