Magazin > VIP
38 ogledov

"Princ Harry pijan ubija nedolžne Afganistance"

Princ Harry v Afganistanu EPA
Gulbuddin Hekmatyar, ki ga je javnost označila za globalnega terorista, je britanskega princa Harryja označil za "šakala", ki "pijan lovi in pobija nedolžne Afganistance".

Vojaški vodja Gulbuddin Hekmatyar je v ekskluzivnem intervjuju za britanski Daily Telegraph brez dlake na jeziku povedal, kaj si misli o britanski kraljevi družini, poleg tega pa je obljubil, da bo ubil čim več čet, preden se bo britanska vojska leta 2014 umaknila z njihovega ozemlja. Medtem ko se je oglašal iz neznane lokacije, je Veliko Britanijo obtožil vmešavanja v "neupravičen in krut konflikt v želji, da bi zadovoljila Belo hišo". Dodal je, da Velika Britanija s tem ni pridobila ničesar, "le izgubila kri in zaklad".

Obregnil se je tudi ob princa Harrya, ki je del britanske vojske v Afganistanu. Obtožil ga je, da je v Afganistan prišel le "pobijat nedolžne, medtem ko je pijan". "A princ ne razume, da lov na Afganistanske leve in orle ni lahek! Šakali ne morejo loviti levov," je dodal.

Hekmatyar se je odzval tudi na nedavni Harryjev podvig, ko je v vojaški akciji pokončal pomembnega talibanskega vojaškega voditelja: "Očitno nekatere britanske oblasti še vedno sanjarijo o časih iz 18. in 19. stoletja ter želijo, da bi njihovega ambasadorja obravnavali kot kralja ter da bi njihov princ v uniformi lovil ljudi in igral satanistično vlogo, kakršno so Britanci igrali v preteklosti."

Komentarjev 1
  • privat 08:42 04.januar 2013.

    verjetno se je res šel"safarija" na ljudi! Ta mladina je zablojena ,zadrogirana in res ne ve kaj počne!