Magazin > VIP
67 ogledov

Produkcija šova se je Mireli zlagala v obraz

Mirela Lapanović Youtube
Tako se je Mirela branila in voditeljici povedala, kar ji gre.

Očitno ima produkcija srbskega šova Parovi drugačno taktiko, kot smo je vajeni iz slovenskih šovov. Mirela Lapanović, ki je v beograjski vili že nekaj dni, je šov pozorno spremljala še pred vstopom in se na njihove provokacije očitno dobro pripravila.

Voditeljica jo je spraševala o družini, o njenih otrocih in jo vprašala, kje živi starejši sin. "Gašper živi pri njegovem očetu. To je naš dogovor, saj je sam izrazil takšno željo. Tako bo tudi ostalo,“ je povedala Mirela. Voditeljica pa ji je rekla, češ da je Mirelin mož povedal, kakšno mnenje ima o njej. Pri tem ni jasno, ali je voditeljica s tem mislila Andreja ali očeta njenega prvega sina, a Mirela se ni pustila zmesti. "Imam neke informacije,“ je začela voditeljica in nadaljevala: "Tvoj mož o tebi nima lepega mnenja."

Mirela je bila na takšne provokacije očitno pripravljena, saj je odgovorila: "Moj mož se ni javil, ker nimam moža. Imava popolnoma korekten odnos in vse to, kar zdaj govoriš je laž,“ je voditeljico ustavila Mirela in ji dala vedeti, da popolnoma zaupa svoji družini in bližnjim.

Komentarjev 12
  • milan0 20:30 06.april 2017.

    Še Vesna je lepša od gospodične, he he he.

  • patron 20:03 06.april 2017.

    lolek brzo u srbiju, zaručnica ti plaće......

  • patron 16:43 06.april 2017.

    pitam