Magazin > VIP
74 ogledov

"Prostitucija ne pride v poštev"

Princ albert v Alayi Alaya
Kot smo prvi poročali, se je monaški knez Albert minuli vikend zabaval v Portorožu. Menda tudi s slovenskimi manekenkami. Modna agencija namigovanja zavrača.

V uredništvo smo prejeli anonimko, v kateri vir trdi, da je kneza Alberta na obisku v Sloveniji spremljali spremljevalci, ki naj bi se zabavali z nekaterimi znanimi slovenskimi manekenkami.

Veseljačenje naj bi se po navedbah vira začelo v najeti vili sredi Portoroža, preden se je preselilo v lokal Alaya. Vilo naj bi najela modna agencija Bronz in, po besedah vira, poskrbela, "da gostom iz Monaka ni bilo dolgčas".

Rain: Provokacije škodijo Sloveniji

Za komentar smo zaprosili lastnika agencije, Josepha Raina, ki pravi, da ni najel nobene vile.

"V Sloveniji se zaradi naših nenehnih uspehov določeni 'majhni' posamezniki že vrsto let trudijo, da bi nam iz takšnih in drugačnih osebnih razlogov povzročali škodo, seveda pa nikakor ne dojamejo, da s tem samo povzročajo škodo številni slovenski mladini in ugledu države. Naša dekleta so namreč preko modnega delovanja postala pomembne ambasadorke Slovenije. Opažam, da je določenim težko sprejeti, da beseda 'prostitucija' nikakor in pod nobenim pogojem nikoli ni in nikoli NE bo prišla v poštev. Vsak mladi posameznik si v življenju zasluži priložnost postati najboljši in agencija Bronz Models ponuja to priložnost na področju manekenstva. Včasih imam občutek, da mi nekateri to skoraj osebno zamerijo in potem se pojavljajo zgodbe in nespoštljiva namigovanja oziroma vprašanja," pravi Rain. V anonimki je bilo navedenih več imen slovenskih manekenk, ki naj bi se zabavala s prinčevim spremstvom. "Predlagam, da "vir" poda konkretne dokaze o svojih zgodbah, v nasprotnem primeru lahko sklepam le, da je ta VIR le še ne VIRUS, ki želi škoditi slovenski mladini in ugledu znanih slovenskih državljank," pravi Rain in dodaja: "V primerjavi s svetovno realnostjo so slovenska dekleta oziroma manekenke izobražene, pristne in prihajajo iz dobrih družin, predvsem pa Slovenke verjamejo v ljubezen in zdrave družinske vrednote. Če bi na agenciji Bronz Models verjeli ali podpirali karkoli drugega, bi v 10 letih delovanja zagotovo imeli kakšen škandal, kar pa se seveda ni in se tudi ne bo zgodilo."

Raina smo sicer med drugim vprašali, ali se s knezom poznata osebno. Kot je razložil, agencija že šest let sodeluje na prestižnem dobrodelnem modnem dogodku v Monaku (AMBER FASHION MONACO), katere patron je princ Albert. "Princa Alberta sem seveda zaradi poslovnega sodelovanja večkrat osebno srečal, nisva pa osebna prijatelja in tudi nisem vabljen na poroko," je razložil in še zagrozil: "Izredno cenim delo medijev in the Right to Freedom of Speech (sovoboda govora, op. av.), vsekakor imate pravico izvedeti več o morebitnem dogodku, vendar opozarjam, da bom vsako neodgovorno oziroma nepodkovano namigovanje ali nekorektno poročanje smatral kot napad name osebno in se temu primerno odzval osebno na vsakega novinarja posebej. To je moja pravica. Zakonodaja brani vašega delodajalca, obstaja pa 101 način kako legalno zagreniti življenje posameznika. Ne zagrenite ga meni oziroma našim dekletom, ker nisem oziroma nismo storili ničesar napak, ravno nasprotno, za Slovenijo in tukajšnje prebivalce prinašamo samo pozitivne priložnosti."

Komentarjev 8
  • enejg 00:10 24.junij 2011.

    sumljivo se mi zdi da ste zbrisali moj komentar, torej je potem potrjeno ko sem napisal da sem videl zgolj eno starejšo blond žensko, ki je bila malo opita. to bi bil škandal če se zve komu je pripadala ko ...prikaži več je bila v službi. alayi, protokolu?

  • Realist 23:26 23.junij 2011.

    Vse kar je povedal g. Rain drži in se z njim popolnoma strinjam. Ne razumem nekaterih novinarjev ko pišejo takšne gluposti ker ne vem kaj hočejo s tem doseči. Takšnim novinarjem bi jaz prepovedal pisati članke. Res nekaterih stvari ne ...prikaži več razumem. In da bi to v slovenskem prostoru in za naše prelepa dekleta držalo kar ste napisali...

  • Dixon 23:20 23.junij 2011.

    Kakšen rumeni tisk in izmišljene zgodbe zvlečejo eni novinarji na plan, samo zato da se bo bralo in da se bo povečala branost portala. A vi sploh veste da s tem škodujete manakenstvu ki je zelo cenjen v Sloveniji in ...prikaži več da s tem na slab glas spravite vse te mlade dame ki želijo nekoč uspeti v svetu mode. Ja sej najlažje je napisat da se je zgodilo to in ono in da je sosedov Franca videl to in ono...brezvezneži!