Magazin > VIP
14067 ogledov

Raiven zna podražiti, zdi se, da je tokrat odložila vse krpice

raiven Instagram
Raiven postaja prava ikona letošnje Evrovizije.

Naša letošnja Evrovizijska predstavnica Raiven se je nekoč ukvarjala tudi z manekenstvom, polnila modne strani in se sprehajala po modnih brveh, zato je nedavna priložnost zanjo zagotovo sanjska. V aprilski izdaji revije Vogue Adria se je namreč predstavila v obeh vlogah, v intervjuju v vlogi glasbenice, na fotografijah pa kot model.

Tudi tokrat je pustila nepozaben pečat in to po zaslugi izzivalne obleke znamke Jean Paul Gaultier, v kateri je bila videti povsem gola, čeprav gre le za oprijeto tanko obleko, s potiskom golega ženskega telesa. Videti pa je, da je Raiven za Vogue le odvrgla oblačila in se fotografirala tudi zgoraj brez, a so ji prsi prekrivali njeni dolgi svetli lasje.

Naša akademska glasbenica sicer postaja prava ikona letošnje Evrovizije, ki jo evropsko občinstvo naravnost obožuje. Prav Ikona je tudi ena izmed skladb na njenem novem albumu, ki ga je izdala nedavno. Trenutno pa se s skladbo Veronika mudi na evropskih evrovizijskih koncertih, skladbo je v živo predstavila že v Španiji, Londonu in Skandinaviji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Komentarjev 8
  • poldka 16:24 15.april 2024.

    To j baje umetnost????? Za mnoge izumetničenost ali po domače afnanje....

  • Ender3 15:56 15.april 2024.

    Kaj nam revica lahko še pokaže razen kosti in kože. 😎

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:31 15.april 2024.

    Kot akademsko izobražena bi že morala imeti malo več soli v glavi!!! Zame so njene "predstave" na meji ogabnega. Pa brez zamere!

Sorodne novice