Magazin > VIP
85887 ogledov

Razšel se je eden naših najuspešnejših parov, njun posel poznamo vsi!

Alma Kochavy Instagram
Kljub razhodu, bosta ostala poslovno povezana ...

Nekdanja manekenka in komentatorka v priljubljenem resničnostnem šovu Gostilna išče šefa Alma Kochavy s soprogom že desetletje ustvarja eno izmed naših najbolj uspešnih kulinaričnih znamenitosti, gurmansko kulinarično tržnico Odprta kuhna. Alma in Lior Kochavy sta kot soustanovitelja Odprte kuhne uspela Ljubljano in Slovenijo postaviti na svetovni kulinarični zemljevid in na Pogačarjevem trgu vsak petek združiti najboljše domače gostince, vinarje, slaščičarje ter ostale ponudnike, ki so osrednja točka nadvse priljubljenega ležernega petkovega uličnega druženja. 

Bolj kot je Kuhna uspešna in prepoznavna, so bile na drugi stani vse bolj glasne govorice o njunem zasebnem razhajanju. Slovenka in Izraelec, ki sta se spoznala v Indiji, si ustvarila družino in uspešen posel, sta žal potrdila, da sta se zasebno res razšla, a da to ne bo vplivalo na njuno poslovno sodelovanje. "Potrdiva lahko, da sva se zasebno razšla, poslovno pa še vedno sodelujeva, saj sva danes zelo uspešne kulinarične projekte gradila skupaj," sta povedala za zurnal24.si. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alma 🪜 (@bettercalma)

Komentarjev 2
  • wolfenstein 21:12 20.oktober 2022.

    Jezus! Samo to ne! A je bila kriva zasedena kopalnica ali daljinec?:)

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 12:09 20.oktober 2022.

    Pa niste normalni. Kdo? Kakšna kuhna? A mislite da se vse vrti okoli enih brezveznikov. Za vas so vsi znani in uspešni sam da nafilate članke.

Sorodne novice