Magazin > VIP
16977 ogledov

Rebeka Dremelj: Njeno hčer izločili, ne boste verjeli, kaj je razlog

Rebeka Dremelj
Rebeki je hči povedala stavek, ki bi prebodel srce vsaki mamici!

"Marija pomagaj, kam gre ta svet? Bodo naši otroci res popolni nestrpneži? Šajana je prišla v avto in mi rekla, da jo želi prijateljica, sošolka, povabiti na rojstni dan, pa ji mamica ne dovoli, ker baje mene ne prenese, kljub temu, da me ne pozna! Hvala 'mamica' za odlično temo mojega novega zapisa," je na svojem Facebooku zapisala vsestranska Rebeka Dremelj in požela valj podpore, v nekaj urah več kot 1000 všečkov in čez štiristo komentarjev. 

"Ni se me dotaknilo to, da me mamica ne prenese in pustimo to, da mamici nisem všeč, čeprav me ne pozna, tega niti komentirala ne bom. Ampak … komentirala pa bom tole: kako lahko mama svojemu še ne 7-letnemu otroku predstavi problem, zakaj ne sme drugega otroka povabit. Meni osebno se zdi to popolnoma nesprejemljivo in zgrešeno, če se postavim v vlogo starša. Seveda tudi meni niso simpatični vsi ljudje na tem svetu, ampak jih pustim pri miru in na pamet mi ne pride, da bi svojemu otroku ukazala, koga lahko in koga ne sme povabiti na rojstni dan. Seveda obstaja številčna omejitev, normalna stvar, ampak iskreno, če mi kdo od staršev ne bi ugajal, bi speljala razlog zakaj naj njegovega otroka ne povabi,  popolnoma drugače … Da greš svojemu otroku reči, tega otroka pa ne smeš povabiti, ker jaz ne prenesem njene mamice? Halooo?! No, morda pa samo jaz nisem iz tega planeta! In potem se čudimo, v kakšno smer gre ta svet in kako je vedno manj empatije in sočutja … Kot sem že večkrat napisala, sem v vseh letih na sceni doživela že marsikaj, ampak vedno znova me uspe kdo presenetiti… s svojo ozkoglednostjo," pravi Rebeka. 

Na Facebooku je bil zapis deležen ogromne podpore: 

"Žalostno … foušija, zavist ..."

"Evo mi povabimo Šajano v četrtek na Rokov 6 rojstni dan. Mi imamo pa radi Rebeko ..."

"Mi je brez veze komentirati, ker se mi zdi, da je škoda vsake besede in energije za take mame. Mi je pa žal otroka, da mora, zaradi maminega ljubosumja in primitivizma izbirati med prijateljico oz. svojo željo in mamino primitivnostjo. Res lep zgled svojemu otroku. Žalostno ... "

"Ženska je 100% ljubosumna na tebe, ker si v vseh pogledih boljša od nje od videza do značaja."

 

Komentarjev 11
  • Avatar Krško1477
    Krško1477 14:10 08.julij 2019.

    Fejkano....

  • tomo59 06:56 18.april 2019.

    Če enega otroka ni bilo na rojstni dan, še ne pomeni, da je izločena....

  • Avatar Zarsianna
    Zarsianna 01:43 18.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Sorodne novice