Magazin > VIP
10654 ogledov

To je Larina resnična in ganljiva ljubezenska zgodba

Lara Komar Anže Petkovšek
Svojega moža je Lara Komar čakala kar celo leto.

To je ganljiva ljubezenska zgodba glavne juakinje serije Reka Ljubezni Lare Komar"Che cosa c’è, c’è che mi sono innamorato di te … ( Kaj je, zaljubil sem se vate, to je ...) je na velikem odru na sredi trga Unità v Trstu Giuliano Palma pel to pesem. Na tisoče ljudi je uživalo ob glasbi in ob prijetnem oktobrskem vetriču, midva pa sva se zagledala … in svet se je ustavil, in bila sva sama in tisti trenutek je bil za vedno. V istem večeru sva se iskala in zagledala še nekajkrat, od daleč, dokler se nisem jaz opogumila in stopila do njega ter mu rekla ‘Ciao!’. Oba sva takoj vedela, da je to to," se začetkov svoje ljubezenske zgodbe spominja lepa igralka.

Vsak dan, vsaka skupna izkušnja, vsak trenutek mi potrjuje, da je bil občutek ob prvem pogledu pravi. Ljubezen na prvi pogled! Verjamem v to, ampak še bolj pa v dejstvo, da je treba ljubezen na vsakem koraku gojiti, spoštovati in … rekla bi, kar ljubiti! Ljubiti ljubezen, vedno in za vedno.

A vse ni bilo tako idilično, Lara je na svojega princa čakala kar leto dni, čeprav je že ob prvem stiku vedela, da je to to. "Kako sva to vedela? Ne znam racionalno razložiti, to se pač zgodi, to začutiš in nimaš dvomov. Ampak za vsako veliko ljubezen se je treba boriti. On ni bil prost in za eno dolgo leto sem hrepenela po njem. Vesolje nama je ponujalo veliko naključij, da sva se lahko srečala in vsakič nama je bilo jasno, da sva si usojena. On pa je potreboval nekaj časa zase in je odpotoval v Španijo. Dva meseca se nisva slišala, potem pa me je neke noči poklical in mi rekel, ‘Prideš v Barcelono?’ in jaz sem seveda rekla ‘Ja!’. In od takrat sva nerazdružljiva. Vsak dan, vsaka skupna izkušnja, vsak trenutek mi potrjuje, da je bil občutek ob prvem pogledu pravi. Ljubezen na prvi pogled! Verjamem v to, ampak še bolj pa v dejstvo, da je treba ljubezen na vsakem koraku gojiti, spoštovati in … rekla bi, kar ljubiti! Ljubiti ljubezen, vedno in za vedno," pravi Lara. Prelepo, kajne?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.