Magazin > VIP
1084 ogledov

Ricky Martin se ločuje

ricky martin, Jwan Yosef Profimedia
Po šestih letih zakona je zdaj naznanil, da je konec.

Pevec Ricky Martin in slikar Jwan Yosef se ločujeta, sta naznanila v skupni izjavi na Instagramu. Par je že nekaj časa razmišljal o “skupnem preoblikovanju odnosa”.

Zapisala sta: "In po tehtnem premisleku sva se odločila, da končava najin zakon z ljubeznijo, spoštovanjem in dostojanstvom do najinih otrok." Dodala sta, da si bosta prizadevala za: "Ohranjanje in spoštovanje tega, kar sva kot par doživela vsa ta čudovita leta." Vzrok za ločitev naj bi bile nepremostljive razlike.

Martin in Yosef sta povedala, da je njuna "največja želja" ohraniti "zdravo družinsko dinamiko", saj bosta še naprej skupaj vzgajala otroke. Paru, ki je dejal, da bosta ostala prijatelja, se je leta 2018 rodila hčerka Lucia, sin Renn pa se jima je pridružil eno leto pozneje. Martinu je nadomestna mati leta 2008 rodila tudi 14-letna dvojčka Mattea in Valentina.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice