Magazin > VIP
3843 ogledov

Rodil se je eden od najbolj pričakovanih zvezdniških otrok leta

zayn malik, gigi hadid Profimedia
Lepemu paru čestitamo!

Manekenka Gigi Hadid in pevec Zayn Malik sta se razveselila hčerke. Slavni par je veselo novico razglasil po družbenih omrežjih.
"Najina deklica je prispela, zdrava in prelepa. Nemogoče je opisati, kako se trenutno počutim. Ljubezen, ki jo čutim do tega malega človeka, je večja od mojega razumevanja. Hvaležen sem, da jo poznam, ponosen sem, da je moja, in hvaležen sem za skupno življenje,“ je na Twitterju zapisal Zayn, Gigi pa je na Instagramu razkrila, da se je sad njune ljubezni rodil pretekli konec tedna in da je njuna hči že spremenila njun svet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Par je nosečnost kar lep čas skrival. Javnost je zanjo izvedela šele maja in mnogi so bili nad veselo novico več kot presenečeni, saj sta zvezdnika šele v začetku leta dala svoji ljubezni še eno priložnost. V preteklosti sta se namreč večkrat razšla, a očitno drug brez drugega ne moreta.

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.