Magazin > VIP
73062 ogledov

Vdova Marka Grilca sporočila veselo novico

Marko Grilc Instagram
Markova vdova rodila v spremstvu prijateljice.

Nina Grilc, soproga našega pokojnega vrhunskega deskarja na snegu, Marka Grilca, ki je tragično preminil novembra, je včeraj rodila njunega tretjega otroka. Hčerko je poimenovala Alaska Olivia

"Lahko bi rekla, da bi bil očka na naju ponosen, a vem, da je bil ves času tukaj in da je poskrbel, da se je odvilo po njegovo - sproščeno, gladko," je zapisala Nina in dodala: "Želela bi si, da bi ga spoznala, deklica, a vidim ga že v tvojih lepih malih očeh."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@ninakay)

Marko je preminil 23. novembra  v tragični nesreči v avstrijskem Söldnu in za sabo pustil visoko nosečo ženo Nino, sina Maxa in hčerko Emmo. Marko je bil, kot znajo povedati njegovi prijatelji in sodelavci, ne le vrhunski športnik, temveč tudi umetnik, inovator in mentor številnim po vsem svetu. Zato so se odločili, da se mu bodo poklonili s tem, da zavarujejo finančno prihodnost njegove družine.

Na spletni platformi Go Get Funding za njegovo družino zbirajo 100 tisoč evrov, doslej so jih zbrali že več kot 39 tisoč. Nina in prijatelji pa so posneli tudi srce parajoč video, ki slavi Markovo življenje in njegovo zapuščino. Ogledate si ga lahko TUKAJ, kjer lahko z donacijami tudi pomagate pokojnikovi družini. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@ninakay)

Komentarjev 3
  • Luksi 10:59 21.december 2021.

    Tole aem enkrat že napisal, pa je nek pametnjakovič, ki z resničnim življenjem nima veliko skupnega izklopil komentarje. V glavnem, iz Markove smrti se dela biznis, za njegovo družino je že zdaj dobro poskrbljeno, saj je Marko bil dokaj znana ...prikaži več osebnost in uspešen poslovnež. Medtem pa imamo v Sloveniji vse polno ljudi, ki res nimajo za hrano, ker pa niso medijsko izpostavljeni za njih nihče ne zbira sredstev. Pa da vidimo, če bo ponovno treba kruto resnico odstraniti s sveta...

Sorodne novice