Magazin > VIP
6222 ogledov

Romantična fotka Alenke Košir vam bo stopila srce

Alenka Košir Instagram
Kot mladoporočenca še bolj zaljubljena kot prej!

Podjetnica, osebna trenerka, spletna vplivnica in bivša žena našega smučarskega asa Jureta Koširja, Alenka Košir, je junija spet stopila pred oltar. Večno zvestobo je obljubila svojemu dolgoletnemu partnerju, nekdanjemu nogometašu Marku Jovoviću. Alenka je na družbenih omrežjih delila le nekaj redkih utrinkov s poroke in svojim sledilcem pokazala, kakšna čudovita nevesta je bila. Lepotica se je poročila na Krasu, v vili Fabiani.

Zdi se, da je po poroki še bolj zaljubljena v svojega srčnega izbranca, s katerim sta si privoščila morski oddih. V eni izmed objav je delila fotografijo v kopalkah, na kateri sta ujeta v strasten poljub, in pripisala: "O, kapitan, moj kapitan."

Alenka Košir | Avtor: Instagram Instagram

Alenka pa s poroko ni dobila le svojega Marka, ampak je tesno povezana tudi z njegovima otrokoma iz prvega zakona. Marko ima iz prejšnje zveze dva otroka, Alenka pa iz zakona z Juretom tri. Večkrat s ponosom pove, da so sedemčlanska družina, ki jo Alenka rada razvaja z doma pripravljenimi obroki. Kako kuha za sedem ljudi, preverite TUKAJ. Kako povezani so, priča tudi fotografija s poroke, na kateri je Alenka v objemu hčerk in pastorke pripisala: "Moje ta male, najbolj zlate."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • andrej084 11:34 02.avgust 2023.

    Zakaj se zdaj ne piše Jovovic, oziroma zakaj je prej obdržala Juretov priimek, če pa se je ločila.

  • Avatar pantani
    pantani 09:42 02.avgust 2023.

    Idiotski članek novinarke z IQ sobne temperature!!!

Sorodne novice