Magazin > VIP
48748 ogledov

No, poroka te znane Slovenke je bila pa res presenečenje za vse

Poroka
1/6
Profimedia
Nič ni naznanila, potem pa …

Letos je očitno leto zvezdniških porok: junija se je nepričakovano poročila podjetnica, osebna trenerka in spletna vplivnica Alenka Košir s svojim dolgoletnim partnerjem, nekdanjim nogometašem, Markom Jovovićem. Poroka je bila pravo presenečenje, saj Alenka ni delila priprav na poroko ali kakorkoli drugače namignila, da se bo poročila.

Konec maja je usodni da dahnil tudi eden naših najbolj priljubljenih muzikantov, za katerim vzdihujejo številna dekleta, član skupin Kvatropirci in Fehtarji Samo Kališnik. Prav tako pa je slavna tudi njegova izbranka, pevka skupine Chicas Jasmina Šmarčan.

Te dni je svojo večno zvestobo svoji dolgoletni izbranki Nataši obljubil tudi svetovno znani blues in soul pevec Uroš Perić, ki se je poročil v ožjem družinskem krogu v Celju. Letos se je poročila tudi vplivnica Kaja Karba, sedaj Muhič, s svojim dolgoletnim izbrancem Ninom Muhičem in Jure Jankovič z Maxime Pikula.

Napoveduje pa se še ena poroka, in sicer Luka Dončić je svojo Anamario zaprosil 7. 7., kar simbolizira njegovo številko na dresu, ki je 77.

Pare si lahko ogledate v galeriji!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Pierre 10:04 18.julij 2023.

    Svetovno znani blues pevec Uroš Perić????? Pa dajte ga no srat, saj ni B.B.King!!! Nek surogat Raya Charlesa...

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:03 17.julij 2023.

    Kaj so to za eni ljudje?

  • Avatar Zoran
    StarMačk 20:42 17.julij 2023.

    Se mi nekako dozdeva, da atetov Jurček s svojo Mino Pičkulo ne paše ravno najbolj sem zraven!?

Sorodne novice