Magazin > VIP
22254 ogledov

Eden naših najbolj uspešnih glasbenikov oddan

poroka par nevesta ženin Shutterstock
Poročil se je z dolgoletno ljubeznijo.

Slovenski glasbenik, svetovno znani blues in soul pevec Uroš Perić, se je v Celju poročil s svojo dolgoletno izbranko Natašo, s katero sta v zvezi že pet let. "Vsake toliko, med običajnim življenjem, nam ljubezen podari pravljico. Gospod in gospa Perić. Poslušaj. Poslušam, povej. Te ljubim. Brez mej? Brez mej. In kaj je ljubiti? Ljubiti je biti. Ljubiti - hoditi je v dvoje: in tvoje so moje in moje so tvoje vse solze, ves smeh," je na Instagramu ob poročnih fotografijah zapisal Uroš in dodal pripis, da se "sanje uresničijo" in "ljubezen mojega življenja".

Za portal 24 ur je povedal, da je poroka potekala v intimnem, družinskem krogu, prstana sta jima predala njegov sin in Natašina hčerka, za presenečenje je s klavirskim nastopom poskrbela Fia Selič, po kosilu pa se je zabava pozno v noč nadaljevala kar na domu nevestinih staršev. Medene tedne načrtujeta avgusta, saj Uroša čaka še nekaj poletnih koncertov. Paru čestitamo. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice