Magazin > VIP
16929 ogledov

S takim razkošjem znana Slovenka zasipa 6 mesečno hčerko

Lepa afna Instagram
Znana Sloveka hčerkico skriva, pokazala pa, kakšno razkošje ji privošči.

Najkakovostnejši izdelki za dojenčke, personaliziran voziček, čudovita sobica, potovanja z letalom ... Tako naša najbolj uspešna vplivnica razvaja svojo pol leta staro hčerko. Lea Filipovič, ki je poznana kot ena najbolj uspešnih spletnih vplivnic pri nas Lepa afna, je februarja letos prvič postala mamica. S partnerjem sta se razveselila hčerkice, ki pa jo zaenkrat še skrivata pred javnostjo.

Kar pa ne drži za skupne dogodivščine in prve mejnike njene dojenčice. Lea namreč s svojimi sledilci, kar več kot 118 tisoč jih je na Instagramu, z veseljem deli podrobnosti svojega novega življenjskega poglavja in ne skriva, kako zelo uživa kot mama. Nedavno je pokazala, kako je  hčerkici opremila sobo in razkrila, da za njo izbira izdelke najvišje kakovosti. Deklica ima celo unikatno porisan voziček, pri svojih šestih mesecih pa je že parkrat potovala na počitnice z letalom. Lea jo je s partnerjem namreč že peljala v Grčijo in na italijanski otok Iskija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Filipovic (@lepaafna)

Kljub idiličnim trenutkom, ki jih njeni sledilci obožujejo, pa je Lea slab mesec po porodu Instagram uporabnike tudi malce razjezila. Številni so bili namreč mnenja, da je "mamica le 5 minut, pa že deli nasvete." S čim je takrat razjezila splet, preverite TUKAJ. 

 

Komentarjev 2
  • Pierre 14:04 14.november 2023.

    Afna vzgaja novo derište!!!! Boh se usmili....

  • Soljatar 11:02 14.november 2023.

    vse narobe...otrok mora odraščat v skromnem okolju in včasih celo občutit pomankanje, šele takrat se lahko razvije v kvalitetnega in uspešnega človeka, ki razume svet okoli sebe....iz teh frocov, ki jih razvajajo podolgem in počes in jim nudijo vse kar ...prikaži več je možno pa verjetno ne bo nič, v najboljšem primeru kakšni povprečneži, pomembne osebnosti pa sigurno ne.

Sorodne novice