Magazin > VIP
9058 ogledov

S to fotografijo si je Kourtney Kardashian naredila sramoto

Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian
Objavila izzivalen posnetek, iz katerega se sedaj norčujejo.

Pred šesto sezono resničnostnega šova Keeping Up With The Kardashians se članice slavnega klana že pridno promovirajo po družbenih omrežjih. Najstarejša od sester, Kourtney, ki ima po treh otrocih še vedno zavidljivo postavo, se je odločila za seksi fotografiranje v kopalni kadi. Iz posnetka se na spletu norčujejo.

Mojster fotošopa je namreč pri obdelavi močno pretiraval … Zdi se, da je spodnja noga predolga, pa tudi glava nekako ne „paše“ na telo. "Kaj za vraga je to? Kako se je na fotografiji znašla noga moje 7-letne sestre,“ se je pošalila ena od njenih sledilk, nekdo drug pa je pripomnil: "Je kdo opazil, da ji manjka 'povezava' do noge?“ Nekateri pravijo tudi, da je na njenem zapestju bradavička … Presodite sami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love yourself as deeply as you love them.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Komentarjev 3
  • Avatar Marimedda
    Marimedda 00:40 05.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com

  • perhan63 11:47 04.april 2019.

    sramota je napisat oz.cpoy-paste takle članek...presežek novinarstva

  • Majazmaja 08:43 04.april 2019.

    Mogoče je pa razpadla?

Sorodne novice