Magazin > VIP
3342 ogledov

Salome: "Kateri Slovenec se me bo upal predstaviti babici?"

The biggest loser Saša Despot
Salome na pragu petdesetih o tem, da v Sloveniji še ni spoznala moškega, ki bi si upal z njo v javnost.

"Prosim? Kakšna ljubezen? Jaz imam čivavo in ta čivava mi da toliko ljubezni, da mi noben dec tega ne more dati," na vprašanje, kako ji gre v ljubezni,  odgovarja Salome, ki je do slovenskih moških zelo kritična. "Za seksat dobim za prvim vogalom, a to meni ni več. To sem dala že čez. Sedaj sem gospa v letih, letos bom petdeset in si od moškega želim, da sem mu všeč jaz in ne moji silikoni, pa moja rit. A takega še nisem spoznala. Žuram ne več, ne hodim ven, koga bom potem srečala? Mislim pa tudi, da z menoj en Slovenec ne more biti. Kateri Slovenec pa se me bo upal predstaviti svoji babici, da je to njegova punca Salome. Vsa čast mu, viktorja, oskarja, vse mu bom dala," obljublja.

salome Magazin Salomejina legendarna "salomejščina"

Pravi, da je v tujini zgodba drugačna in da bi se za ljubezen bila pripravljena tudi odseliti. "Nemec, Italijan, v Milanu vidim transice s takimi tipi, da v Sloveniji lahko samo sanjam o tem. Tukaj so zadrti, konzervativni in nimajo jajc. Zakaj bi se selila? Tukaj sem si ustvarila ime, tukaj sem kraljica. V Berlinu bi bila le ena izmed kraljic. Odselila bi se le za ljubezen, takoj, če srečam takega. Prišli so časi, ko se ljudje spoznavajo in osvajajo na spletu. Sploh ni več tako kot včasih, ko si šel ven in nekoga spoznal," pravi.

salome Magazin Znan obraz ima svoj glas: Tako si je Avdić sinoči privoščil Salome

Salome letošnjo jesen v družbi slovenskih zvezdnic pripravlja muzikal na temo menopavze, v katerem bo po mnogih letih spet zapela. Pred kratkim pa je pustila tudi službo v kuhinji, saj si želi novih televizijskih izzivov. 

Komentarjev 7
  • kapibara 14:29 19.junij 2018.

    Je NI Slovenske babice, ki bi to poznanstvo preživela.. edinole, če si želi v prerani grob !

  • bendover 13:08 18.junij 2018.

    najn danke

  • max 10:51 18.junij 2018.

    Kaj, a zdej, ko si "ponucalo" vse neslovence, smo ti pa spet mi dobri hahaha. Star pregovor, ki ga verjetno poznaš "Ko te j..e nek te hrani", pride tukaj do polne veljave.

Sorodne novice