Magazin > VIP
23593 ogledov

Sandra Auer: Njeno podjetje zanima kar tri tuje investitorje

sandra auer Facebook
Sandra Auer s svojo aplikacijo osvaja Slovenijo, kmalu pa tudi svet.

Sandri Auer je s poslovno idejo SpaMach že po enem letu delovanja uspelo in kmalu se bo njeno podjetje verjetno širilo tudi v tujino. "Poleg aplikacije imamo še produkcijo videov za lepotne salone, ki uporabljajo našo aplikacijo. Enominutne filmčke nato objavimo na naši Facebook strani. Aplikacija funkcionira, podjetje imamo sedaj že dobro leto, zaposleni smo trije, imamo pa še zunanje sodelavce, programerje, ki poskrbijo, da vse funkcionira tako kot mora. Skupaj z njimi poslušamo trg in aplikacijo sproti nadgrajujemo," pravi Sandra, ki priznava, da lahko od svojega posla tudi kar v redu živi.

Sandra Auer Magazin Sandra korak bližje selitvi v Kuvajt

Pred časom so se odločali, ali bi storitev v Sloveniji nadgradili, ali bi investirali v tujino, a vse bolj kaže, da se bo uresničilo slednje: "Za nas se zanimajo kar trije tuji investitorji, v treh različnih državah, vendar je še vse v dogovorih. Opcija je tudi selitev."

Stojan Auer Magazin Stojan Auer: "Ta novica je presenetila tudi nas“

Svoj posel pa obožuje tudi zaradi zelo prilagodljivega urnika, kar ji dopušča veliko prostega časa, ki ga posveča družini. "Super je, paše mi, ker imam prilagodljiv delavnik. Včasih končam že ob dveh in lahko nato dan preživim z družino. Arabela gre septembra sicer že v šolo, triletni Aljaž pa hodi v vrtec. Fino je tudi, da imam podporo partnerja in res cenim vse te naše trenutke. Se mi zdi, da tudi okoli mene ljudje vedno bolj cenijo to, da počnejo stvari, ki jih imajo radi, ki jih osrečujejo in cenijo trenutke z družino," še dodaja.

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice