Magazin > VIP
43 ogledov

Sandri popustili živci

Sandra Adam je bila med tiskovno konferenco videti zelo zadržana. (Foto: Nino Ve
1/6
Nino Verdnik
Sandra Adam je na tiskovni konferenci razložila, zakaj je morala predčasno zapustili izbor za miss sveta 2010.

"To je bila zame velika odgovornost. Seveda sem vedela, da bo to obdobje naporno in stresno, a očitno moj imunski sistem tega ni prenesel tako kot sem mislila oziroma želela. Nekaj dni pred odhodom na Kitajsko nisem imela časa za dovolj spanja in normalno, zdravo prehranjevanje. Kot že veste, je bilo potovanje na Kitajsko, ki bi moralo biti zame nepozabno doživetje, prvo potovanje z letalom. Kolikor sem lahko, sem se opremila z nasveti družine in organizatorjev, a me je ves predhodni stres in čisto neznan svet ob prihodu v tujo državo še dodatno  obremenil. Prve dni sem se počutila še kar dobro, nato so se začele  bolečine v trebuhu, ledvicah, moj imunski sistem se je tako rečeno sesul. Odpeljali so me v bolnišnico, kjer sem dobila protibolečinske tablete. Kasneje so mi postavili diagnozo, da je bil za to kriv prevelik stres. Pregledala sta me psihiater in psiholog. Čeprav so mi rekli, da bi lahko nadaljevala, smo se odločili, da je bolje, da odpotujem domov. Še vedno sem žalostna, da ne bom mogla zastopati Slovenije," je z lista prebrala miss Slovenije 2010, Sandra Adam, ki bo kljub odstopu lahko obdržala krono in darila.

"Krone ji ne bo treba predati. To se mi ne bi zdelo človeško. Tudi organizatorji na Kitajskem so mnenja, da je zdravje na prvem mestu. Sandra se je želela pozdraviti. Zdaj je v redu, vendar vrnitev na tekmovanje ni več možna," je razložila Eva Repič, vodja projektov Miss Slovenije.

Na Kitajsko tudi ne bodo poslali prve spremljevalke Ajde Sitar, saj je tudi ona zamudila preveč, da bi se lahko dobro pripravila.

Zakaj je potovala sama?

Takoj po objavi vesti, da je morala Sandra zaradi bolezni zapustiti tekmovanje, so se pojavila namigovanja, da so lepotici popustili živci. Mnogi so se spraševali, zakaj je na Kitajsko ni pospremil predstavnik organizatorja, ki bi ji lahko stal ob strani. Repičeva odgovarja: "Mi tam nimamo kaj iskati, ker se veliko dogaja. Mi smo lahko kot organizatorji tam le zadnje dni, in še to le omejen čas. Tudi prejšnji lastnik licence je prišel zadnje dni. Vse stroške potovanja smo krili s sredstvi agencije."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.