Magazin > VIP
5025 ogledov

Sara Isaković sprašuje po "seksi" delu telesa, nikoli ne bi pomislili na ta del!

Sara Isaković Instagram
Naša olimpijka sprašuje, kako seksi je ta del vašega telesa?

Kako seksi so vaši možgani, na Instagramu sprašuje nekdanja vrhunska plavalka Sara Isaković, ki pojasni: "Da znaš ohranjati neko čustveno stabilnost, da se znaš osredotočiti, takrat ko je to najbolj pomembno. Da znaš obvladati svoje misli, ohraniti tisto pravo samozavest. Da ko se pojaviš na odru, pred tablo, na startu, da rečeš, da, jaz to zmorem, jaz verjamem vase."

Če vam kaj od tega manjka ali morda poznate nekoga, ki bi rad imel malo bolj seksi možgane, Sara vabi na svoj 6-tedenski spletni tečaj, ki je tokrat namenjen mladim, med 13. in 25. letom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Isakovic (@sara3ice)

Dobitnica srebrne olimpijske medalje iz Pekinga 2008 se je od profesionalnega športa poslovila pred desetimi leti in se posvetila nevropsihologiji, ki jo je študirala na Berkeleyju. Danes s pomočjo psiholoških tehnik na poti do uspeha pomaga drugim. "V svoji 20-letni karieri sem že zelo zgodaj spoznala, da je moč uma veliko večja, kot sem si kadarkoli lahko predstavljala. Odločila sem se za zelo garaški in motorično zahteven šport, saj sem na dan preplavala vsaj 15 kilometrov. Skoraj vsak trening sem se borila s svojimi mislimi in plavalna očala večkrat napolnila s solzami. Vse dokler se nisem naučila psiholoških tehnik, ki so mi pomagale premagovati brutalne napore in ohranjati »trezno glavo« v ključnih trenutkih. Takrat sem spoznala, da si najbolj od vsega želim te psihološke tehnike približati vsem ljudem in jim pomagati na poti do uspeha. Zato sem svoje življenje posvetila nevroznanosti in Psihologiji uspešnega nastopanja," je zapisala na spletni strani Well o'clock.

Komentarjev 1
  • Pierre 10:37 14.april 2024.

    Seksi možgani med nogami!!!!!

Sorodne novice