Magazin > VIP
32655 ogledov

Saša Hribarja bo na zadnjo pot pospremil ta znani župnik

Sašo Hribar Show Narodni dom Maribor
Znane so podrobnosti pogreba, ki bo potekal v petek, 15. septembra.

Kot smo že poročali, bodo legendarnega radijskega ustvarjalca Saša Hribarja, ki je nepričakovano umrl 8. septembra, pokopali v petek, 15. septembra. V osmrtnici, ki jo je objavil časopis Delo, piše, da se bo od Saša možno posloviti na pokopališču v Grosupljem, in sicer v poslovilni vežici v Resju, med 8. in 10. uro. Ob 10. uri se mu bodo v pogrebni dvorani poklonili sodelavci Radia Ga Ga, sledil pa bo pogreb v družinskem krogu. K večnemu počitku ga bo pospremil naš najbolj slavni duhovnik Martin Golob

Sodelavci, televizijski in radijski kolegi so se na žalni seji RTV Slovenija Sašu poklonili že včeraj. Žalna slovesnost je potekala v prostorih Televizije Slovenija, v živo jo je predvajal drugi program Televizije. Kako lepe besede so mu namenili, preverite TUKAJ. 

Hribar je bil najbolj znan po politično satirični oddaji Radio Ga-Ga, ki jo je neprekinjeno ustvarjal in vodil kar 33 let. Prvo oddajo sta Sašo Hribar in Boštjan Škrab ustvarila leta 1990, predvajali so jo na radiu Ars, trajala pa je kar osem ur z dolgimi vmesnimi reklamami. Bil je inovativni radijski imitator, ki je uril tudi številne druge kolege. 

Martin Golob | Avtor: Martin Golob Martin Golob

Sorodne novice