Magazin > VIP
8075 ogledov

Saško kljub drami v Planici pokazal smisel za humor

zajem zaslona
V zasneženi Planici je vroče kot še nikoli. Ponavlja se celo Koreja oziroma Šmarna gora Katanca in Zahovića. Kljub temu je voditelj TV Slovenija Saša Jerković znal nasmejati svojo kolegico voditeljico in marsikaterega gledalca.

Novica dneva v Planici ni boj za svetovnega prvaka v poletih, ampak izjave, ki jih je po polomu po prvih dveh serijah izjavil naš letalski adut Timi Zajc, ki je jasno povedal, da mora odgovornost za slabe uvrstitve prevzeti trener, zaradi tega pa ga je Smučarska zveza Slovenije v soboto izključila iz ekipe.

timi zajc Bertoncelj odgovarja Šport Zajc udaril po trenerju: "Hočem, da prevzame odgovornost za slabe skoke!"

To je seveda sprožilo burne reakcije javnosti, rezultat tega pa je bil, da je Planico zapustil tudi trener A reprezentance Gorazd Bertoncelj.

Velikanski šok Šport Timi Zajc zaradi napada na trenerja izključen s SP v Planici

Voditelj v studiu pred sobotno, odločilno tekmo posameznikov Saša Jerkovič je z gostom v studiu, nekdanjim skakalcem Jernejem Damjanom pokomentiral zadnja burna dogajanja v ekipi, nato pa na simpatično humoren način nagovoril kolegico, ki polete spremlja v živo iz Planice.

 | Avtor: zajem zaslona zajem zaslona

timi zajc Že doma Šport Oglasil se je izključeni Timi Zajc

"Gremo h kolegici z luštnim imenom, ampak precej danes nepopularnim priimkom. Polona, zdravo," je Saša Jerkovič nagovoril kolegico, ki se piše enako kot glavni trener Gorazd Bertoncelj.
 

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 17:00 12.december 2020.

    Stare je prehitel Šaškota s svojim novim besednjakom...namesto rumenjaka ima novo jezikovno packo . Toporišič se v grobu obrača .

  • Ender3 16:49 12.december 2020.

    Namesto karantenskega praznika Planice, smo priča medijsko smučarskega fiaska. Nič več ne bo tako, kot je bilo.!

  • ilija 16:46 12.december 2020.

    Čudno da mu Protega ne dela družbo hihihihi.