Magazin > VIP
12583 ogledov

Savina Atai decembra govorila o krizi, sedaj že poročena

Savina Atai Instagram
Savina Atai na Novi Zelandiji skočila v zakon.

Decembra je odjeknila vest, da je zveza Savine Atai z Grkom Giorgosom v krizi. Javnost je ta vest presenetila, saj sta veljala za srečen in usklajen par. Grk ji je celo pomagal pri dogodkih, ki jih je Savina prirejala v Sloveniji. 

"Ves september in avgust sva prejokala - skupaj sva jokala. A znaki, ki jih dobivava, so preprosto premočni,“ je povedala za Ona plus in dodala: "Verjamem, da prava ljubezen nikdar ne izgine, a jo je mogoče alkimistično pretopiti v drugo obliko. Zdaj sva v trenutku same alkimistične reakcije in kot prava alkimista seveda ne veva, kaj točno bo nastalo.“

Savina Atai Magazin Savina Atai pokazala novega zaročenca

Dva meseca pozneje pa se je že razvedelo, da jima zveze ni uspelo rešiti in da se je Savina zaročila z Američanom Garettom, ki živi na Novi Zelandiji. 

Za Ona plus pa je naša strokovnjakinja za osebno rast in obrazno jogo sedaj potrdila, da je že poročena. "To je bila najlažja odločitev doslej, brez vsakršne pikice dvoma, popolnoma naravna. Z vsem srcem in dušo. Velikokrat v življenju sem slišala stavek: 'Ko veš, veš.' Nisem ga razumela. Z vsem spoštovanjem in ljubeznijo do svoje preteklosti. Zdaj ga razumem. Ko veš, veš,“ je povedala za revijo.

Paru iskreno čestitamo. 
 

Komentarjev 9
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 22:43 05.maj 2020.

    Keš pička,samo s to razliko,da "obvlada" obrazno jogo,ko ga vleče se smehlja in krepi obrazne mišice!

  • Decko 19:05 05.maj 2020.

    Samovšečna kura

  • Snežinko 18:10 05.maj 2020.

    “Odjeknila vest”? Pa kaj je ona predsednik amerike, da je “odjeknila” vest? Sploh pa se že na daleč ve, kako je s tem: grku je pač zmanjkalo denarja, pa je šla...