Magazin > VIP
12601 ogledov

Savina Atai ponuja kar dve delovni mesti in dobro plačo

Savina Atai Instagram
Opa, kakšna ponudba!

Ker se njeno podjetje s svetlobno hitrostjo širi v tujino, išče okrepitve. "Pomagajte nam poleteti. V ekipi Savina Atai iščemo dve novi sodelavki oziroma sodelavca," v zaposlitvenem oglasu pravi Savina, ki išče spletnega urednika in vodjo administracije ter kreatorja vsebin in urednika družabnih omrežij. 

Učiteljica obrazne joge, duhovna učiteljica, strokovnjakinja za hormone in prehrano ter podjetnica ponuja začetno neto plačo 1400 evrov + dodatki in možnosti napredovanja, zaposlitev za nedoločen čas, delo od doma in v pisarni, izobraževanje in mentorstvo. Sliši se sanjsko, kajne? 

Savina sicer trenutno živi na Novi Zelandiji, kjer se je po kratkotrajni zvezi tudi poročila. "Poroka tik pred 'lockdown', online dekliščina, medeni tedni v karanteni... malo drugače, kot sva planirala. Ampak v bistvu je pa najlepše mogoče, očiščeno vsega, samo midva. Preprosto. Takšno, kot je najino življenje. Istočasno pa si oba želiva še ene poroke v Sloveniji, prisotnost vseh,ki jih imava rada, pa ples in torto. In metanje šopka!" je Savina v začetku maja zapisala na Facebooku, kjer je tudi razkrila svoj novi priimek – Maxwell.

Komentarjev 9
  • Avatar Oanstella
    Oanstella 01:49 12.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.XXdate.pw

  • kapibara1 15:21 11.julij 2020.

    Ma kej se diči da je sposobna.. ma ni ona sposobne tudi sperme pogrgrat, predno jo pogoltne..

  • romy 12:51 11.julij 2020.

    S takim trdim delom bo še obogatela...brez skrbi. Ene vedo zakaj jo imajo.Pa lep dan

Sorodne novice