Magazin > VIP
17932 ogledov

Schumacher: Zato javnost nikoli ne bo izvedela, kakšno je njegovo stanje

michael schumacher Profimedia
Obstajata dva razloga, zakaj družina Schumacher molči kot grob.

Tik pred šesto obletnico nesreče med smučanje je žena Michaela Schumacherja objavila skrivnostno sporočilo. Preko socialnih omrežij je Corinna v skupino #KeepFightingMichael zapisala: "Velike stvari se začnejo z majhnimi koraki. Majhni delčki lahko tvorijo ogromen mozaik."

schumacher Veliki rival Šport "Schumacher je imel dva obraza. Nisem ga obiskal."

Le kaj to pomeni? Družina se je kmalu po tragičnem dogodku v francoskih Alpah zavila v molk. Zadnje informacije je javnost dobila septembra 2014, potem ko je nekdanji dirkač zaradi hudih poškodb glave šest mesecev preživel v bolnišnici v Grenoblu in tri mesece v bolnišnici v Lozani. Nato so ga premestili domov, kjer so sprejeli vse potrebne ukrepe za njegovo zdravljene daleč stran od radovednih oči javnosti. 

Michael in Corinna Schumacher Na kaj namiguje? Šport Schumacherjeva žena šokirala svet s skrivnostnim sporočilom

Politiki molka je po pisanju Focusa Michael sledil že od nekdaj, ko je branil svojo zasebnost in zasebnost svoje družine. Njegova žena in njegova menedžerka Sabine Kehm se tega držita še danes. Kot piše omenjeni medij, obstajata predvsem dva razloga, zakaj javnost ne ve, kakšno je Schumijevo stanje. Zaradi kompleksnosti poškodb, kot jih je utrpel Schumacher, je težko postaviti zanesljivo prognozo. Tudi najboljši zdravniki sveta od določene točke dalje ne morejo s 100-odstotno gotovostjo napovedati poteka dogodkov. Poleg tega pa zagotovo prihaja tudi do nihanj v počutju. En dan je bolje, že drugi dan pa je situacija lahko povsem drugačna, zato je javnost nesmiselno obveščati o vsaki najmanjši spremembi. Če bo družina podala uradno izjavo, bo to po pisanju medija storila šele takrat, ko bo prišlo do pomembnih in dolgoročnih sprememb oziroma korektnih dokazov o izboljšanju njegovega stanja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.