Magazin > VIP
3555 ogledov

Se je Lady Gaga že preselila v Cooperjevo stanovanje?

lady gaga, bradley cooper, irina shayk
Domnevna golobčka naj bi načrtovala celo poroko in družino.

Po tem, ko sta svojo zvezo prekinila manekenka Irina Shayk in igralec Bradley Cooper, je bilo le vprašanje časa, kdaj bosta skupaj prišla Cooper in pevka Lady Gaga, saj se o njuni domnevni romanci govori, že odkar je lansko leto ven prišel njun film Zvezda je rojena, ki je letos pobral tudi oskarja.

Čeprav številni viri trdijo, da sta Gaga in Cooper le prijatelja in da se igralec po koncu zveze z manekenko osredotoča na kariero in vzgojo hčerke, pa naj bi domnevna golobčka že živela skupaj, če gre verjeti  poročanju revije In Touch. Gaga naj bi se menda že preselila v Cooperjevo newyorško stanovanje, v katerem je Irina nedavno izpraznila svoje omare. Igralec naj bi pevki tudi dovolil, da stanovanje obnovi po svojih željah. In čeprav si oba želita poroke in skupnih otrok, bosta s temi načrti menda še malo počakal, saj sta oba ravno končala dolgotrajni zvezi, poleg tega pa ne bi bila rada še bolj pod drobnogledom javnosti, kot že sta. 

lady gaga, bradley cooper, irina shayk | Avtor: Profimedia Profimedia

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 1
  • Avatar Dakota_Andrade
    Dakota_Andrade 18:50 15.julij 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasoma še večji. več tukaj ..... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.cashclub5.com

Sorodne novice