Magazin > VIP
5847 ogledov

Se Kevin Costner in njegova bivša žena še vedno predajata strastem?

kevin costner, christine baumagartner Profimedia
To pravi Christine Baumgartner.

Pred kratkim smo poročali, da se je po ločitveni vojni odnos med oskarjevcem Kevinom Costnerjem in mamo njegovih treh otrok, Christine Baumgartner, otoplil. To je zelo zaskrbelo njegove prijatelje. Zakaj, lahko preberete ne tej povezavi. 

Medtem so se pojavile nove govorice. Ne samo, da se je odnos znatno izboljšal, Kevin in Christine naj bi se menda še vedno predajala strastem in se odločila, da bosta prijatelja z ugodnostmi. 

Lepotičin prijatelj je te govorice zavrnil. Pravi, da se nekdanja zakonca drug z drugim niti ne pogovarjata. "Bolečina je pri obeh še vedno zelo prisotna. Še vedno je razočarana, da sta jo Kevin in njegova odvetniška ekipa v javnosti predstavila na tako grd in neresničen način," je povedal vir, ki ne vidi možnosti, da bi se par pobotal. 

Glede na to, da naj bi Christine spljuvala igralčeve posteljne sposobnosti, so ta namigovanja verjetno res iz trte izvita. 

Lepotica, ki je v ločitveni vojni potegnila 'ta kratko', se sicer počuti vse bolje. "Oddahnila si je, da ima sedaj svoj prostor. Ve, da se je prav odločila. Seveda upa, da bosta s Kevinom nekoč zgradila neki novi odnos, a za to bo potreben čas. Sedaj se posveča otrokom," je še povedal vir in dodal, da Christine razmišlja o karieri notranje oblikovalke, saj je opremljanje že od nekdaj njena strast. 

 

Komentarjev 1
  • AnGus 10:17 22.november 2023.

    Prav gotovo se - LOČENO!